od maxipes6 » 06.07.2013 16:44
Dobry deň. Včera som mal nepríjemnú skúsenosť s "opitými" ľudmi, ktorý nevedia, čo od bujácnosti robiť a sklápajú spetné zrkadlá na autách. Povedal som si, že naštastie, ja mám sklopené, no oni mi na strane šoferá zase vyklopili zrkadlo. Myslel som, že asi bude motor kaput, keď v manuái píšu, že sa o ručné vaklopenie zrkadiel nemám ani pokúšať, lebo by sa mohol motor pokaziť, no keď som auto odomkol, spolujazdcove sa odklopilo a vodičo zostalo vyklopené a keď som to zase zamkol, už sa pekne obi dve zavreli. No vodičove sa dlhšie otvára aj zatvára, no neviem, či to robilo aj pred tým. Nič v nom nevrzga ani nepraská (možno sa zvuk trošku zmenil, ale to mi môže teraz len tak pripadať), len proste, keď to otváram alebo zatváram, ide o malinko dlhšie, ale nie že by išlo pomalšie. Je to chyba alebo to je dané tým, že vodičo sa otvára do väčšieho uhla (myslím si, lebo sa mi na každom novšom aute zdá, že vodičové je otvorené viac). Ak by ste to mohli niekto odsledovať na vašich autách, budem veľmi rád a vďačný. Ďakujem za odpovede
Kia Cee'd II 1.6 GDI TX (Výbava popísaná v GARÁŽI)