. a říkám si, že i spotřeba a jízda by mohla být příjemnější. díky
 . a říkám si, že i spotřeba a jízda by mohla být příjemnější. díky| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

a manipulace je ještě jednodušší, než s jakýmkoliv držákem a bez investice.
  a manipulace je ještě jednodušší, než s jakýmkoliv držákem a bez investice.

Jelikož my jezdíme s více koly, min.3 , tak jsem ani nezkoušel cpát kola dovnitř auta. Bylo by mě ho líto a taky proč, když má hagusy. Koupil jsem patky,příčníky a držáky  kol Thule, tažné totiž potřebuji na obyťák, takže kola musí na střechu. A při nasazování kol do držáků používám skládací hliníkové schůdky, stály cca 300 kč.
 Jelikož my jezdíme s více koly, min.3 , tak jsem ani nezkoušel cpát kola dovnitř auta. Bylo by mě ho líto a taky proč, když má hagusy. Koupil jsem patky,příčníky a držáky  kol Thule, tažné totiž potřebuji na obyťák, takže kola musí na střechu. A při nasazování kol do držáků používám skládací hliníkové schůdky, stály cca 300 kč. 

Mám také tyto Thule na střechu a jsem spokojen. Při jízdě nepozoruji žádný problém. Snad jen to nandavání na střechu, proto vozím nízké skládací schůdky. Myslím, že při umístnění na zadní dveře, nebo i na kouli trochu brání ve výhledu dozadu. A hlavně když pak někam vyrazíme s obyťákem, tak bych stejně na kouli kola nedal a mít dva nosiče.................
 Mám také tyto Thule na střechu a jsem spokojen. Při jízdě nepozoruji žádný problém. Snad jen to nandavání na střechu, proto vozím nízké skládací schůdky. Myslím, že při umístnění na zadní dveře, nebo i na kouli trochu brání ve výhledu dozadu. A hlavně když pak někam vyrazíme s obyťákem, tak bych stejně na kouli kola nedal a mít dva nosiče................. 

: brání kola umístěná na tažném výhledu dozadu, jaký je vliv na spotřebu při jízdě, a ještě podotázka: tažné bajonet, nebo pevné? Je mi jasné, co majitel, to jiný názor. Ale argumenty. Tedy jiné, než finanční...
 : brání kola umístěná na tažném výhledu dozadu, jaký je vliv na spotřebu při jízdě, a ještě podotázka: tažné bajonet, nebo pevné? Je mi jasné, co majitel, to jiný názor. Ale argumenty. Tedy jiné, než finanční...  . Ještě jednou děkuji za názory...
 . Ještě jednou děkuji za názory... 

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]