na mojom druhom aute mam plasti dip nastriekany komplet od konca juna (par dni pred 3500km dovolenkou) a moje hodnotenie:
klady:
+ mne osobne sa to paci
+ na vlastne oci som videl ako dostali dvere supu od jednej babky na parkovisku ktora asi otvara dvere vykopavanim - bez poskodenia
+ robil som si to sam
+ pomerne lahka oprava ked sa to niekde poskodi...
+ uplne skvelo sa to udrzuje ciste a staci len wapkovat vodou, ziadne voskovani
+ idealne teraz na zimu pred kamienkami a solou
ale:
- na prahoh kde sa nastupuje sa to trha hned po par mesiacoch a to si davam sakra bacha ako nastupujem
- zadna lista spz osvetlenia je uz bez lebo sa to v mieste kde to prechadzalo na kufor zacalo odlepovat ako sa otvara a zatvara kufor
- na pumpe clovek musi tankovat jak v smokingu lebo benzin to rozleptava
- predny naraznik sa mi na hranch ktore su 90stupnove uz odlepuje
- za kluckami doskrabane od nechtov
- ked sa pumpar kym nie ste pri aute rozhodne byt iniciativny a prebehne vam nejaku cast papierovym obruskom tak ma clovek smolu lebo kusky papieroveho vlakna tam ostanu dost vela umyti
- motorova cast je o nieco teplejsia, pred dipom som nikdy necitil unik tepla spopod auta tak ako teraz
- bublinky na vstkych miestach ktore sa daju odmotovat no neboli (listy, klucky atd) proste kto to chce mat dobre musi pouzit primer ktory zvacsuje prilnavost dipu na vsetkych zahyby a konce hran a rozobrat pred aplikaciou vsetky listy, klucky, listu osvetlenia spz atd...
hoci je lahko opravytelny, opravovat nic nebudem lebo viem ze je to len na par mesiacov preto pockam tuto zimu a pojde na jar dole...na jesen som ochotny si dat na prednu kapotu a naraznik transparentny dip na ochranu pred kamienkami a na jar opat dole, inak to na aute velky vyznam okrem vzhladu nema...(pochopil som preco si predavajuci co propaguju tento produkt tak casto menia farby

)
kde to vyznam ma su urcite disky, za par supiek ma clovek zmenu vzhladu s tym ze ked raz bude chciet predavat disky, lahsie ich preda s original lakom ako trebarz ruzove...