Caves no tak ja mam ten isty system Zenit Pro ako radek a mne sa tiez rozsviecuje check.Takisto som to daval robit pri OC Cassovia v KE este v septembri a uz som bol to 3x kalibrovat no stale mi svieti chceck a uz to pomalicky aj ignorujem lebo jazdit dookola na benzin sa mi nechce ked mozem na LPG.
Spravne si sa docital ze je montazne stredisko v Krasnej no este jedno je v Niznej Mysli pri KE...ked som im tam pisal ohladom cenovej ponuky tak mi ju stanovili v lete. citujem pana Kmeca z mailu:
Dobrý deň,
Robíme aj KIA Ceed.Cena je 1110 eur aj s primazávaním.Prepína sa automaticky po prvej akceleácii.Nádrž je namiesto rezervy aj s ukazovatelom stavu LPG na palubnej doske.Žiadne montážne pracovisko nepreberá garancie r.s.p. zodpovednosť.Platí však aj opačne-predajca vám nemôže siahnuť na záruku ak nevie preukázať,že prípadný problém spôsobilo LPG.čo sa týka financovania,splátkový systém zatial nerobíme.
S pozdravom,
Jaroslav Kmeco
Energas spol.s.r.o
Takze v blizkosti Ke mas na vyber 3 pracoviska. Myslim ze to pri OC Cassovia ma len menej schopneho servisaka, ktory nevie spravne nakalibrovat system a hovori kazdemu ze ma najazdenych malo benzinovych map

, v Krasnej zatial neviem o nikom kto by si tam daval montovat LPG, v Niznej Mysli daval kolega system Landi Renzo ale do Nissanu a je spokojny. No ak by ti to nestacilo tak este je v Presove jedna dielna Progas tusim