tak zatiaľ to budeš zabiehať, ale ja som už po 1200 km auto pekne vyprášil

Motor je veľmi pružný, nie je problém ťahať na 5-tke 50 km/h, motor sa netrápi, aj od tej rýchlosti slušne zaberá smerom nahor. Inak ja mám dlhodobú spotrebu zatiaľ 7,9-8,1 podľa tankovania, ale aj podľa PP, čiže na PP sa dá veľmi dobre spoľahnúť. Inak naozaj od 3500 ot smerom hore sa dejú naozaj divy, pekne ťahá do sedačky
Motor je veľmi tichučký, zo začiatku mi to pri rozbehu občas zdochlo, pretože som ešte nemal v ušiach cit na zvuk motora. Ale to už je dávna minulosť
Parkovací asistent je super vec, ale veľmi oceňujem aj predo-zadné senzory, ktoré sú fakt presné a spoľahlivé.
Akurát si treba zvyknúť na iný spôsob radenia z 1-tky na 2-ku a potom na 3-ku, treba to robiť jemne, lebo pri daných stupňoch budeš počuť od motora taký netypický šramot podobný tomu, ako keď ja neviem reťaz o niečo žgre, alebo ako keby si zaradil cez zuby. Vraj to po čase ustane, neviem, či to registruješ aj ty

Inak keď to vždy vytočím pred preradením na 2500-3000 ot. , tak je to OK aj pri bežnom preraďovaní, na aký si asi zvyknutý.
Inak keďže si Trenčan a ja Ilavan, tak sa možno občas niekde stretneme

No a zajtra odchádzam do Chorvátska, už sa teraz teším, ako malý cicík, že sa konečne dlho na tej super káre povozím