@barny70
Nechávám, protože zas tak drahá nebyla (byl to vánoční dárek)

, ale kdybych měl mít kvůli tomu rozbité sklo, to bych teda řval, to jo. Mám placené místo v hlídaných garážích, kde je to pod kamerou, v práci o to strach nemám, na návštěvách taky ne a už to nesundávám ani na parkovištích u obchodňáků. Zas tak nápadná není. Neodpojuji ji. Je napájená ze zásuvky 12V a když ucítí napětí, automaticky se zapne a začne nahrávat, při vypnutí zapalování je napájení do zásuvky zastaveno, automaticky ukončí záznam a vypíná se. Dá se provozovat i bez napájení s omezením podle vestavěného baterie, ale pak se musí zapínat a vypínat růčo. Z bezpečnostních důvodů by se asi měly věci zapojené do zásuvky odpojovat, si myslím, ale nedělám to. Kabel mám protažený nad stínítkem spolujezdce, pak za těsněním kolem dveří dolu, pak pod rohožkou spolujezdce. je to takové napůl amatérské, ale není to skoro vůbec vidět. Plánuji ji přesunout někam jinam - jak jsem psal zabírá kus pavého horního rohu, kam nejezdí stěrač a je tam špína. Někteří ji mají pod zpětným zrcátkem atd. Já jsem to udělal takto, protože té přísavce moc nevěřím a chtěl jsem to posichrovat, tak jak jsem dával odkaz je to nafocené.