slaveck píše:to Ol@f:
senzory Jablotron PS-037N za doporucenou MOC: 2298 Kc
montaz senzoru + bocnich ochrannych list: 3000 Kc
- obe pres autorizovany servis KIA
Nicmene u dealera, kde jsem kupoval auto, chteli za senzory a jejich montaz (bez montaze list) celkem 8000 Kc (!) - tak jsem jel jinam a s vyse uvedenymi cenami jsem v pohode. V patek jim to tam vezu.
Mony píše:Můj osobní závěr je:
Jelikož jsem při objednávání auta neměla tušení o tom, že se dají senzory koupit od jiné firmy a v servsu mi je namontují (a po pravdě - ani jsem o tom nepřemýšlela, řešila jsem jiné věci), tak jsem objednala oiginální ods tím, že mi je pak v servisu namontují. A po 5 týdnech se snad příští pondělí i dočkám.
Kdybych věděla dříve o firmě Jablotron, tak neváhám ani minutu a senzory koupím od nich. Kvůli ceně a i kvůli rychlosti. Můj prodejce se vůbec o jiné variantě ani nezmínil. I když jak se zde můžeme dočíst, tak někteří prodejci upozorní zákazníka na jinou variantu a my si pak za ušetřené penízky můžeme pořídit něco jiného.
Nevíte náhodou někdo, zda se můžou vyměnit i u originálůjen jednotlivá čidla - při poškození?
Ol@f píše:Urcite to jde. Ale mam pocit ze pokud budes muset menit cislo poskozeny bourackou ci tukancem tak cena cidla bude pakatel oproti narazniku, jeho lakovani apod. Tim padem ti to spoluucat na pojisteni nezvedne. Byt na tvem miste a nemit v pondeli senzory rusim objednavku a snimace a objednavam to u jablotronu. Mozna bych mu dneska i zavola a jestli to vypada ze budou a jestli ne zkusit poresit do pondeli Jablotron a za jiz zaplacene zbyle penizky si poridit nejaky jiny doplnek.
Mony píše:Můj osobní závěr je:
Jelikož jsem při objednávání auta neměla tušení o tom, že se dají senzory koupit od jiné firmy a v servsu mi je namontují (a po pravdě - ani jsem o tom nepřemýšlela, řešila jsem jiné věci), tak jsem objednala oiginální ods tím, že mi je pak v servisu namontují. A po 5 týdnech se snad příští pondělí i dočkám.
Kdybych věděla dříve o firmě Jablotron, tak neváhám ani minutu a senzory koupím od nich. Kvůli ceně a i kvůli rychlosti. Můj prodejce se vůbec o jiné variantě ani nezmínil. I když jak se zde můžeme dočíst, tak někteří prodejci upozorní zákazníka na jinou variantu a my si pak za ušetřené penízky můžeme pořídit něco jiného.
Nevíte náhodou někdo, zda se můžou vyměnit i u originálůjen jednotlivá čidla - při poškození?
vladislav píše:snike píše:Vypadá to moc dobře ;-) Že bych o senzorech taky začal uvažovat![]()
![]()
Tak to začni....![]()
Je to dobrá věc...
![]()
snike píše:vladislav píše:snike píše:Vypadá to moc dobře ;-) Že bych o senzorech taky začal uvažovat![]()
![]()
Tak to začni....![]()
Je to dobrá věc...
![]()
Já je měl na Fábii, ale u Cee´da jsem raději objednal pro mne důležitější věci ;-)
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé