Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 17.11.2007 20:09

Bohužel taky jsem je ani na jednom autě neměl,ale manželka je má na toyotě a je moc spokojená tak mě přemluvila at je tam mám taky.Tak uvidím,zatím jsem nikdy neměl problém s parkováním ale těch pár korun je asi dobrá investice. :snow: :santa: :snow: :santa: :snow:
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod slaveck » 20.11.2007 01:44

to Ol@f:

senzory Jablotron PS-037N za doporucenou MOC: 2298 Kc
montaz senzoru + bocnich ochrannych list: 3000 Kc
- obe pres autorizovany servis KIA

Nicmene u dealera, kde jsem kupoval auto, chteli za senzory a jejich montaz (bez montaze list) celkem 8000 Kc (!) - tak jsem jel jinam a s vyse uvedenymi cenami jsem v pohode. V patek jim to tam vezu.
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 20.11.2007 12:37

Good luck, fotecka na konec by se sikla jak to vypada. Nehodlam nacpat 8000 do originalu kdyz ten Jablotron se jevi lepsi, ustrim penize na sportpacket. Jediny z ceho mam tak trosku strach aby v tom servisu pak spravne zacvakli zpet vsechny plasty aby neco nevrzalo apod.

slaveck píše:to Ol@f:

senzory Jablotron PS-037N za doporucenou MOC: 2298 Kc
montaz senzoru + bocnich ochrannych list: 3000 Kc
- obe pres autorizovany servis KIA

Nicmene u dealera, kde jsem kupoval auto, chteli za senzory a jejich montaz (bez montaze list) celkem 8000 Kc (!) - tak jsem jel jinam a s vyse uvedenymi cenami jsem v pohode. V patek jim to tam vezu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod mony79 » 20.11.2007 13:20

Můj osobní závěr je:
Jelikož jsem při objednávání auta neměla tušení o tom, že se dají senzory koupit od jiné firmy a v servsu mi je namontují (a po pravdě - ani jsem o tom nepřemýšlela, řešila jsem jiné věci), tak jsem objednala oiginální od :kia: s tím, že mi je pak v servisu namontují. A po 5 týdnech se snad příští pondělí i dočkám. :no: Kdybych věděla dříve o firmě Jablotron, tak neváhám ani minutu a senzory koupím od nich. Kvůli ceně a i kvůli rychlosti. Můj prodejce se vůbec o jiné variantě ani nezmínil. I když jak se zde můžeme dočíst, tak někteří prodejci upozorní zákazníka na jinou variantu a my si pak za ušetřené penízky můžeme pořídit něco jiného.
Nevíte náhodou někdo, zda se můžou vyměnit i u originálů :kia: jen jednotlivá čidla - při poškození?
mony79 Žena
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 20.11.2007 13:37

Urcite to jde. Ale mam pocit ze pokud budes muset menit cislo poskozeny bourackou ci tukancem tak cena cidla bude pakatel oproti narazniku, jeho lakovani apod. Tim padem ti to spoluucat na pojisteni nezvedne. Byt na tvem miste a nemit v pondeli senzory rusim objednavku a snimace a objednavam to u jablotronu. Mozna bych mu dneska i zavola a jestli to vypada ze budou a jestli ne zkusit poresit do pondeli Jablotron a za jiz zaplacene zbyle penizky si poridit nejaky jiny doplnek.

Mony píše:Můj osobní závěr je:
Jelikož jsem při objednávání auta neměla tušení o tom, že se dají senzory koupit od jiné firmy a v servsu mi je namontují (a po pravdě - ani jsem o tom nepřemýšlela, řešila jsem jiné věci), tak jsem objednala oiginální od :kia: s tím, že mi je pak v servisu namontují. A po 5 týdnech se snad příští pondělí i dočkám. :no: Kdybych věděla dříve o firmě Jablotron, tak neváhám ani minutu a senzory koupím od nich. Kvůli ceně a i kvůli rychlosti. Můj prodejce se vůbec o jiné variantě ani nezmínil. I když jak se zde můžeme dočíst, tak někteří prodejci upozorní zákazníka na jinou variantu a my si pak za ušetřené penízky můžeme pořídit něco jiného.
Nevíte náhodou někdo, zda se můžou vyměnit i u originálů :kia: jen jednotlivá čidla - při poškození?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod mony79 » 20.11.2007 13:54

Ol@f píše:Urcite to jde. Ale mam pocit ze pokud budes muset menit cislo poskozeny bourackou ci tukancem tak cena cidla bude pakatel oproti narazniku, jeho lakovani apod. Tim padem ti to spoluucat na pojisteni nezvedne. Byt na tvem miste a nemit v pondeli senzory rusim objednavku a snimace a objednavam to u jablotronu. Mozna bych mu dneska i zavola a jestli to vypada ze budou a jestli ne zkusit poresit do pondeli Jablotron a za jiz zaplacene zbyle penizky si poridit nejaky jiny doplnek.

Mony píše:Můj osobní závěr je:

Říkal, že v pondělí mám přijet, tak to snad vyjde. Montáž je asi stejná u všech - aspoň myslím. Nechám se překvapit a když to nevyjde, tak to budu řešit v pondělí. Nechce se mi teď nic měnit, už mám strach. :|
mony79 Žena
Uživatel fóra

Příspěvekod slaveck » 20.11.2007 14:47

Fotky pak poslu. Servis mi rovnou rekl, ze originalni senzory jsou zbytecne drahe a nabidl mi jeden model od Jablotronu, se kterym maji bohate a pozitivni zkusenosti. Ja jsem si vsak vybral ten vyssi model s lepsim displejem a v servisu mi rekli, ze to neni problem pro mne objednat a mohou to dodat a nainstalovat. Ptal jsem se samozrejme na zaruku a dle jejich vyjadreni, jelikoz je to autorizovany servis KIA, se to zaruky nijak nedotkne. Ohledne vrzajicich plastu, doufam ze vi co delaji, nedelaji to poprve a udelaji to poradne. Displej si nechavam umistit na horni hranu zpetneho zrcatka, to elektrochromaticke co mam je hodne tluste, takze je tam plocha na kterou se to da umistit.
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 20.11.2007 15:29

Byl jsem na tom stejně jako Mony...prodejce mi nabídl senzory ..já kouknul na cenu a říkám tak jo...ještě mi ukázal na jiném autě jak fungují...Stály mě 3000Kč .tak asi to nebudou originální od KII a...Namontovali mi je..a nejsou nastříkané v barvě karoserie,ale to neřeším mě se líbi tak jak jsou.Možná ,že bych sehnal levnější,ale když už jsem řekl ,že je chci..tak nerad měním slovo.....Fungují bez problémů.... :shifty: :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod slaveck » 23.11.2007 11:20

Tak uiz mi je montuji, za 3 hodiny by melo byt hotovo. Jsem zvedavy ... az si pro auto dojedu, tak dam vedet prvni dojmy.
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod slaveck » 24.11.2007 01:04

Posilam fotky namontovanych senzoru

Obrázek

Obrázek

Obrázek
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 24.11.2007 19:54

Vypadá to moc dobře ;-) Že bych o senzorech taky začal uvažovat :huh: :huh: :huh:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 24.11.2007 19:55

snike píše:Vypadá to moc dobře ;-) Že bych o senzorech taky začal uvažovat :huh: :huh: :huh:

Tak to začni.... :D :D Je to dobrá věc... :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod snike » 24.11.2007 20:01

vladislav píše:
snike píše:Vypadá to moc dobře ;-) Že bych o senzorech taky začal uvažovat :huh: :huh: :huh:

Já je měl na Fábii, ale u Cee´da jsem raději objednal pro mne důležitější věci ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 24.11.2007 20:03

snike píše:
vladislav píše:

Já je měl na Fábii, ale u Cee´da jsem raději objednal pro mne důležitější věci ;-)

No dopředu jezdím docela dobře... :lol: :lol: Ale dozadu jsem ted fakt jistější.... :wink: :yes: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod mony79 » 24.11.2007 20:21

Nemáte někdo ty originální od KII? Zajimalo by mne, zda je u nich taky displej jako to mají ty dražší od Jablotronu - jak to ma Slaveck na fotkach.
mony79 Žena
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion