Jak jsem slíbil, tak musím bohužel informovat, že opět svítíme. Teda ikona motoru svítí. Rozsvítila se cca 10 sekund po nastartování, při vyjíždění z parkoviště a svítí furt. Volal jsem plynařovi, teď u sebe není, až bude tak prý zkusíme přeřídit řídící plynovou jednotku a vyměnit svíčky. Tak jsem zvědav. Auto jede normálně. Ale už mě to začíná poněkud.........

až to odstraníme a budu vědět co s tím je tentokrát (ale pravděpodobně to samé) dám vědět. Od minulého rozsvícení jsem najel nějakých směšných 650 km.

Edit1: Teda že jede normálně. Před tím, než se znovu rozsvítila kontrolka motoru se mi stalo skoro při každém prvním ranním startu to, že i když motor jel na volnoběh cca 5 min tak při rozjezdu jako by autu došel benzín (protože to ještě jelo na benzín), starty šly perfektně na první pokus a jakobyste dali nohu z plynu (i když byl plyn na podlaze). Pak přískokem se to rozjelo. Připadal (a připadám) si jak blbec. Bohužel se domnívám, že auto je zralé na kia servis, ale ještě upřednostním plynaře, aby to na něj neházeli. Když si už teď představím ty jejich výmluvy a vzpomenu si na kvalitu práce (když mi předali auto s okousanými plasty po lakování pátých dveří což sem si blbec nezkontroloval, protože měli mou důvěru) tak se na to těším asi jako k zubaři

Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)