Průzkum spokojenosti s KIA?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Průzkum spokojenosti s KIA?

Příspěvekod Standahe » 05.05.2011 19:25

Zazvonil mi mobil a nějaká paní se představila, že provádí průzkum spokojenosti s KIA a jestli jsem ji ochoten věnovat 15 minut. Takové průzkumy hned pokládám, ale vzhledem k tomu, že moje číslo bylo spojeno s KIA, tak jsem si pomyslil, že to bude asi oficiální průzkum a souhlasil. Ale jak mě začla klást otázky, jestli jsem zaměstnán u KIA, jaké značky mám vozidlo, jestli jsem ho koupil nové nebo staré, tak jsem to položil. Tyto údaje snad KIA má. Připomělo mě to sčítání lidu, kdy většinu otázek daleko přesněji eviduje státní správa. Tak buď jsou u KIA blbci, kteří zadávají průzkum jen na základě telefonního čísla, nebo paní někde ukradla kus databáze a možná by to skončilo bezplatnou večeří a dárkem při předvádění nějakých výrobků. Nevolal vám taky někdo?
Standahe Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia Venga (2010)
80000 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Průzkum spokojenosti s KIA?

Příspěvekod snike » 05.05.2011 19:40

Volali mojí mámě, zpočátku chtěla odpovídat, ale jak začali klást první otázky, tak ji přišly vcelku nelogické odmítla odpovídat :yes: Přeci jenom nikdy nevíš kdo je na druhé straně telefonu i když se ti "představí" a k čemu se mu ty informace mohou hodit :?:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod souk69 » 05.05.2011 20:00

:x Já na žádné takové ,, průzkumy " a zvlášt po telefonu neodpovídám a pokládám telefon :cry:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 05.05.2011 21:08

Průzkumy posílám zásadně do pr...dele....většinou s otázkou kde vzali moje číslo a s rozloučením ať si to moje číslo okamžitě vymažou.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod safi » 14.05.2011 08:22

KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.05.2011 15:03

Ten článek docela trefně vystihuje Ceeda..Akorát zapomněli na jednu věc..A tou je přirezávání destiček..A to může potkat každého kdo si třeba v rámci garance nechá dát nové brzdové destičky..Já osobně bych jejich výměnu řešil jiným výrobcem destiček.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod -Petr- » 16.05.2011 09:35

PetrLa píše:Průzkumy posílám zásadně do pr...dele....většinou s otázkou kde vzali moje číslo a s rozloučením ať si to moje číslo okamžitě vymažou.

Přesně tak, dělám to stejně, je to jedna z mála věcí, která mně dovede rožhavit do běla. Nejprve si zjistím od koho má moje číslo a pak lítají blesky :angry: Ti co přijdou s průzkumem otravovat až k nám, velmi riskují pracovní úraz. Nejeden Jehovista mi dluží za rychlokurz létání ze schodů :angry:
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Mikalo » 16.05.2011 20:42

Když jsi jdete kupovat auto, tak automaticky dáte prodávajicímu své číslo aby jste se domluvili na předání nebo i jiným věcem. Tak je pro mě záhadou jak se může někdo divit, že mají jeho číslo. Když mi někdo zavolá z KIA a zeptá se mi na spokojenost této značky tak mě tím určitě neohrožuje a rád jim minutku věnuju. Na jiné nebo soukromé věci logicky neodpovídám.
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod mir.jar » 17.05.2011 15:24

co som pocul, tak na Slovensku to robi kazda znacka. Volaju vzdy od vyrobcu, nie od distributora. Aj nam volali ked sme kupili sportage.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vasatkoj » 20.05.2011 12:52

mně zatím nikdo z KIA nevolal, naopak průzkum spokojenosti vždy vítám (třeba mi u Renaultu po servisu vždy volali), oceňuji, že mají zájem o to, jestli je zákazník spokojený nebo ne. Co se týká výše uvedených otázek (jsem zaměstnán u KIA, jaké značky mám vozidlo, jestli jsem ho koupil nové nebo staré) mně rozhodně nepřijdou nelogické. KIA neví (nebo by neměla vědět), kdo je aktuálním vlastníkem vozidla a jakým způsobem bylo koupeno. Jasně, že se ptá jestli nejste zaměstnanec, ty se vyřazují z průzkumu. A jestli jsem ho koupil nové nebo ojeté taky může mít význam pro průzkum. Samozřejmě neměli by se ptát na detaily (třeba kde parkujete, jestli jezdíte do práce autem, jakou máte pracovní dobu, je vidět z domova na vaše parkovací místo, jaké máte zabezpečení vozidla... :evil:
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod maria40 » 21.05.2011 18:13

Mne tento rok volal osobne predajca, aby mi poprial všetko najlepšie k sviatku a zároveň sa informoval, ako som spokojný s autom. Dosť ma to prekvapilo. Ale keďže sa mi predstavil menom, tak som vedel o koho ide. Osobne mi predával auto. Tak som ochotne odpovedal.
KIA Ceéd 1,6 CVVT
maria40 Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (8) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2007)
91000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Oliver_HD » 15.06.2011 16:01

Sám jsem v průzkumu trhu dělal, ale telefonické dotazování zrovna nemusím, většinou volají v době, kdy jsem v jednom kole a to by mě trefilo :thd: Kia ale zatím nevolala, to bych byl asi milejší :thu:
Oliver_HD Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod mondy » 24.06.2011 20:34

v dnešnom uponáhľanom svete, chcú každého otravovať po telefóne, nakoľko sa veľmi neosvedčila iná reklama a predaj služieb, alebo tovaru, cez telefón nanútia viac.
mondy Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod efendi » 26.08.2011 20:02

Caf!

Ano, volali mi, asi dva tyzdne po zakupeni vozidla KIA Sportage, avsak jednalo sa o zistovanie spokojnosti s predajcom...vozidla...

Efendi, SNV
efendi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2011)
2900 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Rytíř » 27.08.2011 08:28

Já také na průzkum po telefonu kašlu a nedpovídám. Protože ......... atd. :thd: :drink:
KIA Rio II/09
Rytíř Muž
Fanda vozů Kia

Kia Rio II (2009)
15000 km @ 6.9 l/100km

Další

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion