Anonym píše:No jak jsem psal, to moje údajně napojili na počítač a nic.Ale když jsem ho v sobotu přebíral,zrovna tam přivezli nový na měření a diagnostiku,takže jim to tam budu muset dát.jelikož jsem se stím setkal poprvé.
nocnik511 píše:tak jsem zjistil kucí, že když vám takhle jedu na volnoběh z kopce následujíc kopeček, rychlost někde 65-70 a já v tom ďolíčku tam šoupnu 5-tku(i když by to chtělo 4-ku,ten válec chybí), tak jako by to auto chtělo přidat na okamžik(niž bych šlapal na plyn)a hnedka né...prostě takový mžikový přidání...tak nevím, jestli je to to vaše cukání...ale, když to chci jóóó nasimulovat,tak mi to nejde
snike píše:nocnik511 píše:tak jsem zjistil kucí, že když vám takhle jedu na volnoběh z kopce následujíc kopeček, rychlost někde 65-70 a já v tom ďolíčku tam šoupnu 5-tku(i když by to chtělo 4-ku,ten válec chybí), tak jako by to auto chtělo přidat na okamžik(niž bych šlapal na plyn)a hnedka né...prostě takový mžikový přidání...tak nevím, jestli je to to vaše cukání...ale, když to chci jóóó nasimulovat,tak mi to nejde
Ještě ty začínej se svým Bobkem![]()
![]()
Jako by nás nebylo dost Cee´ďáků ;-)
Anonym píše:U nás je to jinak.Napíšu co to dělá mě! Jel jsem do kopce ,rozjel jsem to a když už jsem byl nahoře chtěl jsem přeřadit a v tom jako by něšla nafta,zaškubalo to a hotovo.Pak už to zase jelo.A dnes i vcera jsem si všiml,že jedu třeba po rovině a když povolím plyn zase to zaškube,prostě mě to tak dělá.
snike píše:Anonym píše:U nás je to jinak.Napíšu co to dělá mě! Jel jsem do kopce ,rozjel jsem to a když už jsem byl nahoře chtěl jsem přeřadit a v tom jako by něšla nafta,zaškubalo to a hotovo.Pak už to zase jelo.A dnes i vcera jsem si všiml,že jedu třeba po rovině a když povolím plyn zase to zaškube,prostě mě to tak dělá.
U nočníka511 to bude něco jiného než u nás, jak jsi to popsal to je přesně ono ;-)
Anonym píše:snike píše:Anonym píše:U nás je to jinak.Napíšu co to dělá mě! Jel jsem do kopce ,rozjel jsem to a když už jsem byl nahoře chtěl jsem přeřadit a v tom jako by něšla nafta,zaškubalo to a hotovo.Pak už to zase jelo.A dnes i vcera jsem si všiml,že jedu třeba po rovině a když povolím plyn zase to zaškube,prostě mě to tak dělá.
U nočníka511 to bude něco jiného než u nás, jak jsi to popsal to je přesně ono ;-)
Mrkni na nové téma !
Anonym píše:U nás je to jinak.Napíšu co to dělá mě! Jel jsem do kopce ,rozjel jsem to a když už jsem byl nahoře chtěl jsem přeřadit a v tom jako by něšla nafta,zaškubalo to a hotovo.Pak už to zase jelo.A dnes i vcera jsem si všiml,že jedu třeba po rovině a když povolím plyn zase to zaškube,prostě mě to tak dělá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé