Nové fota a informace o novém Sorentu

Re: Nové fota a informace o novém Sorentu

Příspěvekod Jirka N. » 18.07.2011 21:53

Hezké a gratuluji a přeju hodně kiláků bez starostí. Ta spotřeba je velice dobrá, když si vezmu že naftové starší rámové bere běžně 10 litrů a i více tak je ta spotřeba bezvadná.
Jirka N. Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Ingdave » 19.07.2011 21:11

Gratuluju ti k novému autíčku a přeju ti, aby ti dělalo jen radost a ne starost a spoustu krásných kilometrů společně :thu:
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod SANTO-1971 » 25.07.2011 20:57

chlapi dík...
tento výkend som bol testovat Sorento v teréne
...bolo krásne napršané a tak som ráno vyrazil do blízkych kopcov,po príchode na miesto kde bola široká lúka z polnou cestou a prevýšeniami plných blata som začal jazdit
malý plyn assist zapnuté plus 4x4 ...auto bez problemov prechádzalo blatom a prvýšeniami....
...potom som prešiel k tažšej trase ...bola to cesta asi 30 metrov padák smerom dole asi 18 stupnov ,z vyjazdenými kolajmi tak isto samé blato asi 5 až 8 cm ...na konci pravotočivá zákruta ,úplný vracák a zase 20 metrov klesák z miernym náklonom do prava
...auto zišlo bez problémov dole na jednotke a pomáhal som si z asistentom jazdy z kopca ....
...dole som si zapálil cigaretku a začal som rozmýšlat ,pri pohláde smerom hore či tam náhodou neostanem nocovat ,kôli tomu že hore sa už nedostanem
...sadol som do auta vypol som všetky assist a nechal som zapnutú len 4x4
...na jednotke som sa pohol a jemne som držal auto v otáčkach ,prvý usek som sa dostal bez problémova čakal som čo sa ide diat na zákrute,rýchlost som držal stále rovnakú
,trochu to pohádzalo ked som na blate vpadol do vyjazdených kolají ale Sorento šlo nekompromisne stále hore ...vyšiel som hore bez jediného zaváhania auta
...verdikt nečakal som až tak dobré jazdné vlastnosti v tak tažkom teréne...klobúk dole .... :thu:
...mrzí ma že som so sebou nezobral priatelku s kamerou ...nabudúce ked tam pojdem potrénovat skúsim to natočit
SANTO-1971 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Aha » 25.07.2011 21:28

SANTO-1971 píše:tak dnes som sa dočkal ...stal som sa štastným majitelom new SORENTO čakal som 5 mesiacov a dnes o 17.00 som prvý krát naštartoval a odviezol som si ho domov
fotky dodám až na budúci týžden ,cez výkend idem menit kolesá a musím dat spravit ešte folie ale tie počkajú
...prvý dojem ... neuveritelný pocit z jazdy a všetko čo s tým súvisí ...som tak nadšený že večer idem spat do auta...na výkend idem spravit dlhší výlet a potom napíšem dojmy ... :thu: :kia:

SANTO-1971 :SK: já Ti přeji ať SORENTO jezdí a mnoho a mnoho a mnoho a mnoho...kilometrů bez nehod :thu: .Doufám že se někdy ukážeš na srazu a ukážeš nám všem so sis to vlastně koupil :roll: .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod SANTO-1971 » 26.07.2011 06:24

AHA-dakujem určite na nejaký zraz dorazím . :drink:
SANTO-1971 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Nymburák » 26.07.2011 21:35

Také gratuluji! I já jsem ze Sorenta nadšený. Mám už 16.000 km od ledna.
Jezdil jsi ten terén na originál gumách co jsou na léto?
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 45,000 km
Nymburák Muž
Uživatel fóra

Kia Sorento II (2010)
45000 km @ 7.70 l/100km

Příspěvekod SANTO-1971 » 27.07.2011 06:46

ahoj...Nymburák...áno ten terén som šiel s letnými pneu a to ešte s tými tunningovaními od Vredesteinu čo majú ihličkový vzor...na kolesách som mal 5 cm blata a auto šlo ako keby som mal offroad pneu...som sa čudoval :twisted: Sorento je diabol
SANTO-1971 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Ingdave » 27.07.2011 08:48

@SANTO-1971
Gratuluju ti k novému autíčku a přeju ti, aby jsi s ním byl stále spokojený a nikdy tě nezradilo.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod bartik » 22.10.2011 10:14

Zdravím chlapi,

Od včera patřím mezi vás :-) Po několika měsících čekání na Sportage jsem to vzdal a mám Sorento 2,2 v bílé barvě, Comfort. Hned jsem včera nalítal 300km a super :thu: Zatím jsem nadšený a myslím, že jsem se rozhodl dobře. Jediné, co mě trochu znervózňuje, jsou vjezdy do garáží apod, snad se s tím tankem budu všude vejít :D
Kia Sorento 2,2 CRDi 145kW, Comfort
bartik Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sorento II (2011)
20500 km @ 10.1 l/100km

Příspěvekod SANTO-1971 » 22.10.2011 19:40

dobrá volba gratulujem ti a vela zážitkou z Sorentom :kia: je to skvelé auto
SANTO-1971 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Aha » 23.10.2011 14:39

bartik píše:Zdravím chlapi,

Od včera patřím mezi vás :-) Po několika měsících čekání na Sportage jsem to vzdal a mám Sorento 2,2 v bílé barvě, Comfort. Hned jsem včera nalítal 300km a super :thu: Zatím jsem nadšený a myslím, že jsem se rozhodl dobře. Jediné, co mě trochu znervózňuje, jsou vjezdy do garáží apod, snad se s tím tankem budu všude vejít :D

Gratuluji bartik k Sorentu.Mnoho a mnoho a mnoho kilometrů bez nehod,ať ti dělá jen radost a přijeď někdy na sraz ať nám všem taky ukážeš co sis to vlastně koupil :thu: .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod bartik » 23.10.2011 16:56

Díky, díky :-) Na nějaký sraz někdy určitě dorazím :drink:
Kia Sorento 2,2 CRDi 145kW, Comfort
bartik Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sorento II (2011)
20500 km @ 10.1 l/100km

Předchozí

Zpět na Sorento