| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

SANTO-1971 píše:tak dnes som sa dočkal ...stal som sa štastným majitelom new SORENTO čakal som 5 mesiacov a dnes o 17.00 som prvý krát naštartoval a odviezol som si ho domov
fotky dodám až na budúci týžden ,cez výkend idem menit kolesá a musím dat spravit ešte folie ale tie počkajú
...prvý dojem ... neuveritelný pocit z jazdy a všetko čo s tým súvisí ...som tak nadšený že večer idem spat do auta...na výkend idem spravit dlhší výlet a potom napíšem dojmy ...
 já Ti přeji ať SORENTO jezdí a mnoho a mnoho a mnoho a mnoho...kilometrů bez nehod
  já Ti přeji ať SORENTO jezdí a mnoho a mnoho a mnoho a mnoho...kilometrů bez nehod  .Doufám že se někdy ukážeš na srazu a ukážeš nám všem so sis to vlastně koupil
 .Doufám že se někdy ukážeš na srazu a ukážeš nám všem so sis to vlastně koupil  .
 .

Sorento je diabol
 Sorento je diabol

Po několika měsících čekání na Sportage jsem to vzdal a mám Sorento 2,2 v bílé barvě, Comfort. Hned jsem včera nalítal 300km a super
 Po několika měsících čekání na Sportage jsem to vzdal a mám Sorento 2,2 v bílé barvě, Comfort. Hned jsem včera nalítal 300km a super  Zatím jsem nadšený a myslím, že jsem se rozhodl dobře. Jediné, co mě trochu znervózňuje, jsou vjezdy do garáží apod, snad se s tím tankem budu všude vejít
 Zatím jsem nadšený a myslím, že jsem se rozhodl dobře. Jediné, co mě trochu znervózňuje, jsou vjezdy do garáží apod, snad se s tím tankem budu všude vejít  

je to skvelé auto
  je to skvelé auto

bartik píše:Zdravím chlapi,
Od včera patřím mezi vásPo několika měsících čekání na Sportage jsem to vzdal a mám Sorento 2,2 v bílé barvě, Comfort. Hned jsem včera nalítal 300km a super
Zatím jsem nadšený a myslím, že jsem se rozhodl dobře. Jediné, co mě trochu znervózňuje, jsou vjezdy do garáží apod, snad se s tím tankem budu všude vejít
 .
 .

Na nějaký sraz někdy určitě dorazím
 Na nějaký sraz někdy určitě dorazím  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé