Mam central ale chyba mi dialkove ovladanie (pripadne alarm), daval si to uz niekto dorabat v Kia servise pripadne inde? Ako je to potom so zarukou? Čo to koštuje?
Edit BEDA: tema presunuto do vhodnejsi sekce
Odemčení (2) - Pokud stisknete tlačítko pro odemykání, všechny dveře se odemknou. Varovná světla dvakrát zablikají a indikují tak, že všechny dveře jsou odemčené. Při stisknutí tohoto tlačítka se dveře opět automaticky zamknou, pokud je do 30ti sekund neotevřete.
Odemykání pátých dveří (3) - Páté dveře se odemknout pokud je stisknuto toto tlačítko (po dobu delší než 1 vteřiny). Varovná světla dvakrát zablikají a indikují tak, že všechny dveře jsou odemčené. Při stisknutí tohoto tlačítka se dveře opět automaticky zamknou, pokud je do 30ti sekund neotevřete.
Po otevření a opětovném zavření zadních pátých dveří se páté dveře opět zamknou.
No pokud jsi platil 6000 celkem i s montazi, tak to neni spatna cenaUmbram píše:Mně to nabídli a namontovali hned při prodeji auta, za cenu 6000Kč . Je to alarm+dálkový centrál MOLPIR M-372-12V. Strašně mně tvrdili, že to mají zrovna v akci, tak z neznalosti cen alarmu jsem na to kývnul. Na internetu jsem tento alarm našel za 2000Sk. Akorát jsem si všiml, že mi tam namontovali ultrazvukový snímač. Zatím jsem s ním spokojen až na tu cenu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé