Také zdravím,
já jsme také nevěděl, co je sametka, ale mám to tak napsáno v servisním listu - laicky bych řekl, že jde o to gumové těsnění, do kterého zajíždí okénko řidiče.

Já jsem skutečně rád, že to vypadá, že budu mít chvíli pokoj. Mrzí mě, že u Vás ty problémy pokračují - podle toho, co jste psal předstím, bych řekl, že servis vám palubku vyměnil mizerně. Já jsem jim tam auto nechával s tím, že mi nevadí, když oprava bude trvat 2 dny (dali mi dobrovolně náhradní auto, protože uznali, že těch cest do servisu už jsem absolvoval moc), ale že chci aby opravené auto sami projeli, garantovali, že nikde nic nevrže, že nezapomněli nic připevnit a že když zjistím nějaké zásadní problémy ihned po převzetí, buď mi vrátí peníze/vymění auto, nebo se s nimi začne bavit právník (a šlo o říjen/listopad - tedy krátkou dobu po převzetí auta). Říkal jsme jim to slušně, ale i z mých předchozích kroků věděli, že si nedělám legraci.
Stále více jsem si jistý, že KIA vymyslela skvělé auto , takovou korejskou Corollu 2.0, bohužel výstupní kontrola v továrně KIA má asi občas slaší dny a z mých zkušeností plyne, že v autorizovaných servisech jsou v lepším případě schopní vyměňovači dílů, v tom horším o nic se nezajímající lemplové. Jediný autorizovaný servis, se kterám mám výborné zkušenosti, je autorizovaný servis Citroen, který máme za barákem, a i když jsme nikdy Citroen neměli, tak veškeré opravy na autě jiných značek provedli precizně a řekl bych, že i za přijatelnou cenu. I když francouzská auta moc nemusím, říkám si, že příště bych vzal klidně Citroen.
Už jen kvůli tomu, že jsem tam nikdy neměl pocit, že v přijímacích testech pro mechaniky ověřují, jestli se umí vůči zákazníkům chovat jako samolibí a arogantní burani.:/
Snad i u vás to auto nějak doladí.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)