AllInOne píše:Michal píše:Žádný závodění, pěkně kadla kadla. Přes 200km/h jen vyjmečně.![]()
:razz: :razz: na Macochu nejedem, aby to jelo přes 200km/h![]()
počítám s tebou
snike z nás musí šedivět taky skáčem od tématu k tématu

AllInOne píše:Jenže takhle mám v kupní smlouvě uvedené v doplňkové výbavě xenonová světla a když se něco semele tak má PEMM na krku žalobu a samozřejmě i požadavek na odškodné. O záruce nemluvím, to je samozřejmost.
@snike
Trvá to dlouho než se to poprvé nažhaví, však na to mrknem, vypadá to že bych se otočil v kolíně.
Michal píše:AllInOne píše:Michal píše:Žádný závodění, pěkně kadla kadla. Přes 200km/h jen vyjmečně.![]()
:razz: :razz: na Macochu nejedem, aby to jelo přes 200km/h![]()
počítám s tebou
snike z nás musí šedivět taky skáčem od tématu k tématu
Berka píše:............ Ve dne při vjezdu do špatně osvětleného tunelu (a těch bylo!) jsem neviděl vůbec nic a vždy jsem kontroloval jestli vůbec svítím............
snike píše:Berka píše:............ Ve dne při vjezdu do špatně osvětleného tunelu (a těch bylo!) jsem neviděl vůbec nic a vždy jsem kontroloval jestli vůbec svítím............
Opravdu si myslíš, že ti v této situaci xenony pomohou? Na vině, že "nic" nevidíš nejsou světlomety auta, ale naše oči ;-) Naše se oči neumí tak rychle přizpůsobit z přechodu z denního světla na osvětlení tunelu. Moderně řešené tunely to mají tak, že ze začátku jsou nasvětlené více, pak se intenzita osvětlení sníží a před výjezdem se zase zvyšuje. Světelné přechody jsou pak pro naše oči pak přirozenější a zvyšují bezpečnost jízdy ;-)
mbiron píše:No me tvrdili v Asasu kde montujou Xenon HID, ze to neosvetluje a ze muzu bejt naprosto v klidu, Aifell je taky ma a pry je vse OK tak nevim mam z toho divny pocit a hlavne co me porad odrazuje od zakoupeni tech xenonu fakt, ze nejsou homologovane a resit problemy s policii se mi fakt nechce takze zvolim radeji legalni volbu a tim jsou prave Philips Blue Vision.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot]