Michal píše:Tak takovýhle přístup jsem opravdu nečekal. Su docela v šoku a pěkně nasr...j
Se ti ani trochu nedivím, na takovéhle chování prodejce k zákazníkovi by chtělo upozornit někde výše ;-)
Michal píše:Tak takovýhle přístup jsem opravdu nečekal. Su docela v šoku a pěkně nasr...j
snike píše:Michal píše:A máme tu výsledek mé návštěvy u prodejce. Řekli mi že je to moje chyba že jsem podepsal smlouvu. Že mně prodejce řekl že to domontují v servisu a víc se o tom nebavil. Jak sem mohl tušit že tam namontují takovouhle nepovolenou sadu. Tak to namontovali a dnes mi tvrdili že s tím žádnej problém není a milosrdně mně vytiskli tři papíry které mají od dodavatele které prý dokazují že je to povolené!!! Ostřikovače a automatickou regulaci prý musejí mít pouze xenony dodávané výrobcem do nových aut ale protože oni to domontovali až v servisu tak nic z toho být nemusí!!!No a k ceně. Prostě oni to kupují a montují za 25.000,- takže sem to podepsal a co teda vlastně chcu. Takže světla mám dál a kdybych náhodou chtěl tak že mi tam za drobný doplatek za práci zase vrátí zpátky klasický žárovky.
Tak tohle nemá obdoby, to je teda síla![]()
![]()
Chtělo by to jim udělat publicitu trochu v tisku či v TV ;-)
Kužel píše:snike píše:Michal píše:A máme tu výsledek mé návštěvy u prodejce. Řekli mi že je to moje chyba že jsem podepsal smlouvu. Že mně prodejce řekl že to domontují v servisu a víc se o tom nebavil. Jak sem mohl tušit že tam namontují takovouhle nepovolenou sadu. Tak to namontovali a dnes mi tvrdili že s tím žádnej problém není a milosrdně mně vytiskli tři papíry které mají od dodavatele které prý dokazují že je to povolené!!! Ostřikovače a automatickou regulaci prý musejí mít pouze xenony dodávané výrobcem do nových aut ale protože oni to domontovali až v servisu tak nic z toho být nemusí!!!No a k ceně. Prostě oni to kupují a montují za 25.000,- takže sem to podepsal a co teda vlastně chcu. Takže světla mám dál a kdybych náhodou chtěl tak že mi tam za drobný doplatek za práci zase vrátí zpátky klasický žárovky.
![]()
Kia motors by se tímhle měla začít zabývat protože toto jednání poškozuje její značku a dobré jméno!
Kužel píše:snike píše:Michal píše:A máme tu výsledek mé návštěvy u prodejce. Řekli mi že je to moje chyba že jsem podepsal smlouvu. Že mně prodejce řekl že to domontují v servisu a víc se o tom nebavil. Jak sem mohl tušit že tam namontují takovouhle nepovolenou sadu. Tak to namontovali a dnes mi tvrdili že s tím žádnej problém není a milosrdně mně vytiskli tři papíry které mají od dodavatele které prý dokazují že je to povolené!!! Ostřikovače a automatickou regulaci prý musejí mít pouze xenony dodávané výrobcem do nových aut ale protože oni to domontovali až v servisu tak nic z toho být nemusí!!!No a k ceně. Prostě oni to kupují a montují za 25.000,- takže sem to podepsal a co teda vlastně chcu. Takže světla mám dál a kdybych náhodou chtěl tak že mi tam za drobný doplatek za práci zase vrátí zpátky klasický žárovky.
![]()
Kia motors by se tímhle měla začít zabývat protože toto jednání poškozuje její značku a dobré jméno!
Michal píše:Ale to je dobrej nápad! Do toho půjdu. Teď musím prchat ale su moc zvědavej na reakce ostatních.
vladislav píše:Když čtu tyto příspěvky tak teda koukám...mám opravdu asi velké štěstí na prodejce.....začala se mi v rozích odlepovat boční lišta na dveřích ..byl jsem u mého prodejce..vyřešil to slovy dáme vám novou máme jich dost ..žádné slova ,že by mi jí různě dolepovali a podobně...Michal má prodejce druhého kalibru.....tomu bych přál ,aby on musel řešit ten problém na svém autě a někdo se choval stejným způsobem...:Možná ,že by nebylo na škodu tu zvěřejnovat tyto prodejce...at ostatní vidí jejich chování..a jim by to nebylo určitě vůbec příjemné...
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: buko1