Každopádně mám pár otázek:
1) maska chladiče je posunutá na jednu stranu, prostě u jednoho světla skoro mezera není a u druhého je skoro půl cm. Neměl nikdo podobný problém? Podle mě by nemusel být problém to srovnat, ale spíš mi jde o to, jak KIA reaguje na reklamace, jestli je možné i něco takového vyřešit.
2) palubní PC, v Octávce jsem byl zvyklý, že byly dva nezávislé, oba se nulovaly ručně, ale ten první ještě automaticky po 2h stání. Takže v tom druhém jsem měl statistiky klidně za posledních 5000km - průměrnou spotřebu, průměrnou rychlost atd. a zase ten první mi sloužil suprově na to, že prostě jsem věděl statistiku k aktuální trase. Tady se s tím fungováním nějak nemůžu sžít, nulovat každou věc zvlášť (vynuluju spotřebu, ale abych věděl, za jaký úsek ta spotřeba je, tak musím ještě i vynulovat ujeté km a pokud bych chtěl i průměrnou rychlost, tak už musím nulovat 3x, což za jízdy je dost nepohodlné). No a druhá věc, všiml jsem si dobře, že se při braní benzínu průměrná rychlost vynuluje?! Dá se s tím něco udělat?
3) přezutí na letní - je nějaký problém při přezutí mimo autorizovaný servis? Zatím jsem ceny nezjišťoval, ale předpokládám že přímo u KIE to bude dražší než jinde.
4) auto nemám ani měsíc a už se někomu povedlo na parkovišti mi ho označkovat. Naštěstí je to v zadní části u kola, asi 3cm dlouhá rýha, takže to tolik vidět není. Nechat to lakovat celý díl je blbost, ale dá se to nechat nějak místně spravit? Nebo dá se aspoň někde koupit barva na zatření, aby to aspoň tolik neřvalo? (mám tmavě šedou metalízu, takže bílá rýha je docela vidět).
5) asi drobnost, ale jak to má automatické zamykání po rozjezdu, tak občas se mi stane, že vystoupím, klíček v ruce a některé dveře jsou zamčené. Zatím jsem to moc nesledoval, ale podle všeho to dělá, když dýl nechám klíček ve vyplé poloze po vypnutí motoru. Dá se nějak zařídit, aby se odemkly všechny dveře, pokud stojím, vypnutý motor a otevřu dveře řidiče?
6) tažné - je nějaký problém se zárukou, když se udělá jinde než u KIE?
7) ukazatel dojezdu, je to normální, že ukazuje 50km dojezd a pak naráz ---? Protože bych řekl, že nejvíc se hodí právě při dojíždění nádrže

Předem díky za odpovědi

Jinak je to perfektní auto, měl jsem trochu strach z 1.4 motoru, ale i když není nejsilnější, tak mně stačí a jsem spokojený.