P.S. Tak nevím, co by následovalo, kdyby mi něco takového na silnici zahoukalo za zadkem!!!

Čambrla píše:Tak jsem dnes v Bechyni vyfotil silniční provoz na mostě, zvaném Bechyňská duha. Přes tento most od roku 1928 pokračuje první elektrifikovaná dráha tehdejšího Rakousko-Uherska, kterou v roce 1903 postavil František Křižík a která vedla a vede z Tábora do Bechyně
![]()
![]()
P.S. Tak nevím, co by následovalo, kdyby mi něco takového na silnici zahoukalo za zadkem!!!![]()
![]()
![]()
mbiron píše:Alespon je videt, jak to vypada u nas a jak v arabskem svete.Nase silnice jsou presnym obrazem nasi vlady.
PetrCBR píše:mbiron píše:Alespon je videt, jak to vypada u nas a jak v arabskem svete.Nase silnice jsou presnym obrazem nasi vlady.
Cesty jsou tam pekne protoze tam nemaji teploty pod 0. Prave mraz,otepleni,mraz je duvod spatneho stavu nasich cest. Politici opravdu jeste nejsou tak dobri, aby mohli pocasi ovlivnit :-).
Čambrla píše:@nocnik511
....zajímavé je ale to omezení na těch 32tunkdyž jen samotná žehlička(ř.113) má 48tun
![]()
Abych se přiznal, docela jsem čekal, jestli si někdo toho všimne!!!! ..... super
Čambrla píše:............P.S. Tak nevím, co by následovalo, kdyby mi něco takového na silnici zahoukalo za zadkem!!!![]()
![]()
![]()
mbiron píše:Ja mam rad prehrady a jedna je kousek od nas
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé