Tak ahoj,ten dekl sundáš tak že za něj vezmeš (tahem na horu) je tam jenom nasazen na držáku, neboj se za to vzýt, ten test jsem četl taky , je to jenom reklama na Romstra, osobně jsem jel 1.4 tdi v Romstru aj 1.6 tdi , ta 1.4 je takový traktor ale užasná spotřeba za normálního ježdění 3.5l ale nic výc nečekejte,zato ta 1.6 je jiné kafe je tišší a lépe jede ten obsah a 1 válec je znát, oproti

nemá takový nástup dravost ale jede taky pěkně,jak tam píšou že se stím škodováckým dá jezdit pod 1500 otáček bez problému nevým nekoukal jsem kolik to točí ale u Soula se pohybuji kolem 2000a to je pohoda tak nevým proč bych to měl podtáčet na spotřebě bude škoda určitě lepší je to TDI,v konečným hodnocení bude asi záležet jenom na kráse čemu dáš přednost a na větším kufru do Romstra dáš větší náklad,až bude čas tak zajdu za sousedem a zeptám se ho ten má právě Romstra 1.6TDI a pak písnu, co se týče rozdílu Soul a Venga to je fakt zajimavé stejné motory tak by to mělo ject stejně nebo aspon podobně podle toho jak si každý zajede ale že by to všichni špatně zajely to asi ne ,Soul jede jako

tak nevým co by bylo s Vengou aby nejela , známý co byl u mně co sem psal výše tak jede ve středu do

tak s chválně co oni nato řeknou nebo co stim udělají , pak písnu tak čau