ladlen píše:Zbytočne sa tu budeš nás pýtať, čo si máš kúpiť. Zájdi do predajní, požiadaj o skúšobnú jazdu po rovnakom okruhu, zhodnotíš posed, priestor,ovládanie, podvozok a dynamiku auta a pokiaľ sa aspoň trochu vyznáš v autách, tak ľahko zistíš, čo Ti viac vyhovuje. Sú to dosť odlišné autá i motory, aby sa dalo len tak povedať, to je lepšie, alebo nie.
rehmen píše:Já bych si pročetl tady na fóru část závady. To samé u toho Brava. Pak porovnat jízdní vlastnosti a poměr cena/výbva a když se to dá dohromady, tak je hotovo
slava píše:Prošel jsem autosalóny Opel(Astra), Renault(Mégane), Fiat(Bravo), Peugeot(308), Nisan(Tiida), Citroen(C4 coupé) a Kia(Cee´d). V žádném jsem se necítil tak, jak v Cee´dovi. Prostě jsem si sedl a byli jsme srostlí, byl jsem doma. A to že máme v garáži červeného Pro_cee´da, 1,6 CVVT 92,7kW vyplynulo z lásky na první pohled. A že mám dobrý úsudek, toho je živým důkazem moje žena. V šestnácti jsem k ní došel podobným způsobem, dobře slouží a milujeme se dodneška. Je mi 55 let![]()
P. S. Neváhej, ber nejvyšší výbavu a budeš spokojen
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozzo