otázka života a smrti, které auto mam vzít?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: otázka života a smrti, které auto mam vzít?

Příspěvekod ladlen » 22.01.2011 00:37

Zbytočne sa tu budeš nás pýtať, čo si máš kúpiť. Zájdi do predajní, požiadaj o skúšobnú jazdu po rovnakom okruhu, zhodnotíš posed, priestor,ovládanie, podvozok a dynamiku auta a pokiaľ sa aspoň trochu vyznáš v autách, tak ľahko zistíš, čo Ti viac vyhovuje. Sú to dosť odlišné autá i motory, aby sa dalo len tak povedať, to je lepšie, alebo nie.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod martas666 » 22.01.2011 01:13

Zeptám se na automatickou klimu..koukám na SK ceník a vona je za příplatek 430 éček.. ;)..a do tý žebrácký výbavy ani nejde dokoupit. :evil:..
martas666 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod martas666 » 22.01.2011 01:14

ladlen píše:Zbytočne sa tu budeš nás pýtať, čo si máš kúpiť. Zájdi do predajní, požiadaj o skúšobnú jazdu po rovnakom okruhu, zhodnotíš posed, priestor,ovládanie, podvozok a dynamiku auta a pokiaľ sa aspoň trochu vyznáš v autách, tak ľahko zistíš, čo Ti viac vyhovuje. Sú to dosť odlišné autá i motory, aby sa dalo len tak povedať, to je lepšie, alebo nie.

neboj, mam to v plánu :yes:
martas666 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 23.01.2011 01:31

Prošel jsem autosalóny Opel(Astra), Renault(Mégane), Fiat(Bravo), Peugeot(308), Nisan(Tiida), Citroen(C4 coupé) a Kia(Cee´d). V žádném jsem se necítil tak, jak v Cee´dovi. Prostě jsem si sedl a byli jsme srostlí, byl jsem doma. A to že máme v garáži červeného Pro_cee´da, 1,6 CVVT 92,7kW vyplynulo z lásky na první pohled. A že mám dobrý úsudek, toho je živým důkazem moje žena. V šestnácti jsem k ní došel podobným způsobem, dobře slouží a milujeme se dodneška. Je mi 55 let ;) :!:

P. S. Neváhej, ber nejvyšší výbavu a budeš spokojen :!:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 23.01.2011 03:05

@Slava
Klobouk dolů..To si napsal moc pěkně... :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod martas666 » 23.01.2011 13:08

Sláva to napsal moc hezky.Taky mrkněte na jeho podpis.To je láska až za hrob :evil: To nový Bravo není špatný v plný palbě.nevim v kterym si měl možnost jet,ale 1.4 T-JET 120k jede slušně.Kdyby dělali Coupe tak váham dost. Když sme tak u toho, tak jinde na forech říkaj..ty vo*e kašli ted na takový auta a kup třeba starší Coupé Bávo 330 Ci a užij si jízdu apod..Prej tyhle auta na tebe počkaj na starý(starší) kolena.No jinak mě je 28. 8-) ..Dík za hezké psaní. :thu:
martas666 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod rehmen » 23.01.2011 13:21

Já bych si pročetl tady na fóru část závady. To samé u toho Brava. Pak porovnat jízdní vlastnosti a poměr cena/výbva a když se to dá dohromady, tak je hotovo :)
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod martas666 » 23.01.2011 18:25

rehmen píše:Já bych si pročetl tady na fóru část závady. To samé u toho Brava. Pak porovnat jízdní vlastnosti a poměr cena/výbva a když se to dá dohromady, tak je hotovo :)

No vidíš ;) ,díky.máš pravdu.jej to je nápad. dík :drink:
martas666 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Korejcobijec » 23.01.2011 18:54

slava píše:Prošel jsem autosalóny Opel(Astra), Renault(Mégane), Fiat(Bravo), Peugeot(308), Nisan(Tiida), Citroen(C4 coupé) a Kia(Cee´d). V žádném jsem se necítil tak, jak v Cee´dovi. Prostě jsem si sedl a byli jsme srostlí, byl jsem doma. A to že máme v garáži červeného Pro_cee´da, 1,6 CVVT 92,7kW vyplynulo z lásky na první pohled. A že mám dobrý úsudek, toho je živým důkazem moje žena. V šestnácti jsem k ní došel podobným způsobem, dobře slouží a milujeme se dodneška. Je mi 55 let ;) :!:

P. S. Neváhej, ber nejvyšší výbavu a budeš spokojen :!:

:lol: Já měl zase špatný pocit,když jsem se rozjel s Vengou. Vzpoměl jsem si na kdysi Š-1203 .Houpalo se to jak plachetnice .Po kilometru jsem to vrátil a kategoricky odmít. Při jízdě se ceedem to bylo jasné asi po 300 metrech. Kouk jsem na ženu a řek . Já mám jasno . Ona řekla .já taky a oba jsme se shodli. A máme cedník. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Aha » 27.01.2011 19:45

Když jsme s manželkou vybírali auto tak jsme taky přesně nevěděli jaký auto koupit.Já se ani martasovi nedivím že má stoho dylema.Prošli jsme pár autosálonů:Škoda,Citroen a potom Kia.Škoda Octavia byla pro nás příliš drahá(asi 80 000kč) stejně by sme tam neměli to co nám Cee'd dal a Citroen C4 mě připadal že má moc měkký podvozek.Potom jsme navštílivi salon :kia: svezli jsme se s maželkou a jak napsal kolega bylo nám to taky jasný co máme koupit.My ale máme cee'da pětidvéřového.Ale stejně je to na martasovi jak se rozhodne.Ať si udělá čas a navštíví oba autosalony jak :kia: tak FIAT.Já osobně bych bral Pro_cee'd. :thu:
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod martas666 » 28.01.2011 02:29

Díky díky.Citroen je měkej to je fakt.máme v rodině C5ku, ale zas musím říct, nádherně pohodlný auto..Jinak zatím to vypadá na Pro_CEED,fiata už jsem vyřadil :) ..Přeci jenom dneska kupátko za tyhle peníze v takové výbavě nikdo nedává..Já přemýšlel ještě nad LEONEM 1.4 TSI 125k v bílé s elektronama.S tim máte někdo zkušenosti at už před FL nebo po. FL.? Co sem slyšel,tak prej je zábavnej,až na ten vnitřek... :) :thu:
Naposledy upravil titanus dne 28.01.2011 22:15, celkově upraveno 1
Důvod: Zbytocna citacia
martas666 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod rehmen » 28.01.2011 07:22

Vezl jsem se v 5 let starým Leonovi (nevím jak šli FL), 1.6 benzín, verze sport. No a musím říct, že na silnici drží jak přilepenej a působil na mě v interiéru tak nějak kvalitněji zpracovanej.
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod nadko » 28.01.2011 12:59

Pridám aj ja svoje skúsenosti, predchádzajúce auto som mal Punto 1,2 44kW, prešiel som na Ceed SW 92kW. Najprv som bol sklamaný že mám viac ako dvakrát vyšší výkon a nie je totaké živé ako bolo punto. Bolo to cítiť hlavne pri rozbiehaní na križovatke. Je to hlavne tým že punto váži menej ako 2/3 zo ceeda. Takže ten motor čo by si chcel bude mať určite lepsie dynamické vlastnosti ako natom ceede, ale v ostatných veciach ma ceed navrch, je to vyššia trieda, viacej miesta. Ohladne porúch tak tam z vlastných skúseností je to zatial podstatne lepsšie pre ceeda, na Punte som mal za 4 roky asi 7 závad, na ceedovi zatial za rok ani jednu.
nadko Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
11000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod hyper » 01.02.2011 12:39

Jednoznačne Leon. Máme na firme aj ProCeed, ale kvôli problémom s vozidlami Kia, ktoré som tu popísal na inom fóre, doporučujem Leon.
S vozidlami koncernu VW nemáme viacmenej žiadne zásadné problémy. Seat spadá pod koncern VW, veľa techniky je tam z Audi plus super dizajn (samozrejme to je individuálne)... Leon je veľmi vydarené auto, ale doporučujem vyskúšať a nedať na predajcov, ale zisti si názory ľudí, čo tie autá servisujú... Budeš sa diviť, čo sa dozvieš, ak nájdeš správneho technika, ktorý bude k tebe úprimný... :)

Želám šťastnú ruku pri výbere...
hyper Neuvedeno
Nováček

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion