slava píše:Měl bych to na něco zaklepat, ale zatím můj Emil nemá chybu. Spotřeba by mohla být o něco menší, ale při tom jak Emilka honím, je ještě spíš menší, než větší. Podvozek je tvrdší, ale to jsem chtěl, líp auto sedí a proto mám sportpaket. Jediný náběh na smyk na šotolině jsem si ani neužil, protože ho vyřešilo ESP. Na konci obce, když budu a můžu předjíždět podřazuji z 3 na 2 a 90 je tam hned, no a pak omezovač a znova 3, nebo 4, nebo 5 podle situace. Chtěl bych vidět a slyšet ty co je předjíždím. Reflektory po domluvě s Leem za diodové s čočkou měnit nebudu, nesedí jak by měly a světla svítí celkem dobře. Už jsem sice viděl lepší, ale i sakra horší!! Zavírání dveří to je šepot květin. Ofuky a vyhřívání by stačily i na autobus. Možná jedna chyba je a to, že není funkční zadní pravá mlhovka. Kdyby ji dali do doplatkové výbavy, tak bych ji měl. Soused na garáži má prcka Hyundai i20 a ten má mlhovky vzadu obě
. V dešti na dálnici je to výborná věc. Ocenili jsme to při jízdě z Plzně do Prahy s Leem oba dva!! Pravá stojí 1,750,- Kč a dá se objednat, tak to nejspíš vyřeším při druhé garančce. Jinak nic neklepe, nedrnčí. Motor a ostatní motorky skoro není slyšet. Když někam jedu, tak blbnu jak ten chlap v reklamě na Megana, co teď chodí v televizi. Kašlu na baby, hlavně když si zajezdím
.
Korejcobijec píše:;) Mám Cool a ten má otevírání klíčem
cerman píše:Zatím mám dvě výhrady: přireznutí zadních brzd i za sucha a poměrně nepovedené rádio ..
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé