Co vám na vašem autě vadí a ..co by mohla KIA zlepšit...

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Co vám na vašem autě vadí a ..co by mohla KIA zlepšit...

Příspěvekod dodorendvan » 29.11.2010 22:06

Pomaličky sa zoznamujem zo Sporty.Motor si pekne hudie.Je tichý,zatial jazdim len v meste tak nemožem posudit hlučnosť.V kufry mohol byť tapacír,to je trochu lacné riešenie plast.Ovládanie počítača mohlo byť na inom mieste.Tieto chybičky krásy mi nevadia.Všimol som si ich pri kúpe auta.Zatial hodnotím Sporty -velmi dobre. :thu:
dodorendvan Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Korejcobijec » 13.12.2010 12:15

slava píše:Měl bych to na něco zaklepat, ale zatím můj Emil nemá chybu. Spotřeba by mohla být o něco menší, ale při tom jak Emilka honím, je ještě spíš menší, než větší. Podvozek je tvrdší, ale to jsem chtěl, líp auto sedí a proto mám sportpaket. Jediný náběh na smyk na šotolině jsem si ani neužil, protože ho vyřešilo ESP. Na konci obce, když budu a můžu předjíždět podřazuji z 3 na 2 a 90 je tam hned, no a pak omezovač a znova 3, nebo 4, nebo 5 podle situace. Chtěl bych vidět a slyšet ty co je předjíždím. Reflektory po domluvě s Leem za diodové s čočkou měnit nebudu, nesedí jak by měly a světla svítí celkem dobře. Už jsem sice viděl lepší, ale i sakra horší!! Zavírání dveří to je šepot květin. Ofuky a vyhřívání by stačily i na autobus. Možná jedna chyba je a to, že není funkční zadní pravá mlhovka :? . Kdyby ji dali do doplatkové výbavy, tak bych ji měl. Soused na garáži má prcka Hyundai i20 a ten má mlhovky vzadu obě :shock: . V dešti na dálnici je to výborná věc. Ocenili jsme to při jízdě z Plzně do Prahy s Leem oba dva!! Pravá stojí 1,750,- Kč a dá se objednat, tak to nejspíš vyřeším při druhé garančce. Jinak nic neklepe, nedrnčí. Motor a ostatní motorky skoro není slyšet. Když někam jedu, tak blbnu jak ten chlap v reklamě na Megana, co teď chodí v televizi. Kašlu na baby, hlavně když si zajezdím :roll: .

Já to šel vyzkoušet a svítí obě.A HEZKY EFEKTNĚ. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Mikalo » 14.12.2010 10:51

Co by se mělo zlepšit je převodovka. Jinak plná spokojenost a ty maličkosti se dají díky těmto stránkam dořešit. :thu: :kia: :CZ:
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 23.12.2010 11:50

:) Po ostříknutí skla by stačil 1 kmit .Jak vpředu,tak vzadu 8-)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod JonnY » 23.12.2010 15:31

.
Naposledy upravil JonnY dne 08.02.2017 00:04, celkově upraveno 1
JonnY Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Korejcobijec » 26.12.2010 22:10

:) Taková drobnost ,ale mohl by se otevírat kufr klíčem. Celkem si zvykám ,že první musím otevřít dvéře. ;)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 26.12.2010 22:15

Pokud máš centrál dálkové ovládání, tak klíč je podle mě zbytečnej.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 26.12.2010 22:22

;) Mám Cool a ten má otevírání klíčem :?
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod mrtvy.kenny » 27.12.2010 01:38

Korejcobijec píše:;) Mám Cool a ten má otevírání klíčem :?

taky mam jen klic a taky me ten kufr stve. treba s rukama plnyma nakupu kdyz prsi, nebo je brecka, tudiz to clovek nechce nikam pokladat, je to opruz. da se nechat dodelat origo i neorigo. kupovat auto znovu, tak si to vyzadam.

pak uz jen to zamykani resp. ne-odemykani dveri, kdyz clovek otevre driv, nez vytahne klic.. (typicky manzelka vyskakujici za jizdy, nebo ja pri zvedani zavory za chodu motoru).
se clovek citi jak blbec, kdyz vyleze, zavre dvere, chce neco vyndat za zadniho sedadla a ono zamceno a musi delat gymnastiku, aby zmackl to tlacitko na stredovem panelu.
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 27.12.2010 12:16

Tak to tlačítko na odemykání je fakt "perfekt", úplně stejný problémy. Já čekám na novou Sportage a u ní mi trochu vadí, že nemá stálý ukazatel vnější teploty a indikátor stavu kapaliny v ostřikovači. Zejména v zimě by to bylo určitě praktické, zejména indikátor, pořád se koukat do motorového prostoru, když auto není zase moc tak čisté.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 27.12.2010 16:10

@KamZehr
Ještě bych tě doplnil k té Sportagi co mi taky trochu vadí ,ale vím o tom...Má automaticky dojezd elektrického ovládání oken jen u řidiče..To je taky docela perla..Odkoukali to u značky Hundai... 8-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 11:40

;) Celkem chválím ten posilovač řízení.Nikde žádný olej hadice a tím i skvrny pod autem .Ale co mě překvapilo je tá kapalinová spojka.Myslím si ,že lanko by bylo daleko spolehlivější.Prostě klasika ,která je u drtivé většiny aut. Nevím co tím sledovali. Asi rádi opravují válečky. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod cerman » 30.12.2010 13:18

Zatím mám dvě výhrady: přireznutí zadních brzd i za sucha a poměrně nepovedené rádio ..
cerman Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod MartinP » 30.12.2010 13:41

To já musím teda zaťukat, na jaře budu mít auto 3 roky a s rádiem jsem neměl problém. Akorát co se mi párkrát stalo je to, že když jsem zamknul, tak se mi nezamkly dveře za řidičem a nebo se prozměnu neodemkly i když všechny dveře byly odemčený. :kia:
MartinP Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 14:38

;)
cerman píše:Zatím mám dvě výhrady: přireznutí zadních brzd i za sucha a poměrně nepovedené rádio ..

Já do něj denně strkám. je tam bez kvaltu a mě to připadá zábavné.Mě to zatím přirezlo jen jednou ,ale šupa to byla pořádná. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion