Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
antiDemon píše:Taky se musím ohradit proti tvrzení, že nelze poznat efekt V-Power při výjezdu z pumpy. To snad psal člověk, co toto nikdy nezkusil, nebo má 5 metrovou hadici z nádrže do motoru. Protože to jde sakra poznat
antiDemon píše:to Korejcobijec: citujete špatnou osobu, nikdy jsem o filtrech nic nepsal.
Jinak se musím ohradit k tvrzení, že píšu PR článek pro Shell. Píšu jen své poznatky, to co jsem vypozoroval, hlavně u své staré Felicie 1.3 50kW.
Pokud má někdo jiné zkušenosti s palivy Carrera a V-Power, může to být vlivem jiného typu motoru, jiného stáří a opotřebení nebo jen subjektivní pocit. Osobně, když už jsem si připlácel za aditivovaný benzín, tak jsem chtěl to nejlepší, to co se nejlépe projevovalo a to byl V-Power. U V-Power racing 100 oktan. jsem žádný extra efekt vůči V-Power necítil.
Jako poznámku tu uvedu poznatek, že kvalita V-Poweru se lišila podle pump. U jedné pumpy jsem stále měl pocit, že to není úplně ono.Zřejmě záleží na obsluze pumpy, která přidává aditivum do podzemních nádrží, nevím.
Taky se musím ohradit proti tvrzení, že nelze poznat efekt V-Power při výjezdu z pumpy. To snad psal člověk, co toto nikdy nezkusil, nebo má 5 metrovou hadici z nádrže do motoru. Protože to jde sakra poznat
antiDemon píše:na aditivovaná paliva se skutečně dá ujet více km. Ale není to tím, že by tento benzín poskytoval vyšší výkon, protože má stejné měrné spalné teplo jako N95 (tj. vyrábí se pouhým přilitím aditiva do N95, obvykle přímo na pumpě do zásobníků), což prokázaly testy výkonů motorů na ČVUT i zkušebních ústavech.
(Pokud by někdo věděl, co je podstatou aditiva, rád bych se poučil)
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé