tak jsem byl 22.12. na 1.gar. Nakonec jsem zvolil

Tomík píše:zdar,
tak jsem byl 22.12. na 1.gar. Nakonec jsem zvolilservis v Rakovníku (mám to přeci jenom kousek). Vcelku spokojený-ochota, přehled, vysvětlení. Byla provedena prohlídka a výměna všeho dle rozpisu. Cena slevě 6000,-Kč. Nejdražší samozřejmě olej. Cca 600kč za litr, no a při cca 5.3l-paráda ne?
Tomík píše:zdar,
tak jsem byl 22.12. na 1.gar. Nakonec jsem zvolilservis v Rakovníku (mám to přeci jenom kousek). Vcelku spokojený-ochota, přehled, vysvětlení. Byla provedena prohlídka a výměna všeho dle rozpisu. Cena slevě 6000,-Kč. Nejdražší samozřejmě olej. Cca 600kč za litr, no a při cca 5.3l-paráda ne?
Korejcobijec píše:Tomík píše:zdar,
600 za litr, To je kokosový nebo palmovýŽe se vůbec nestydí takhle okrádat lidi . Berou to v sudech mají na to slevy ,ale učtují jak lichváři.Při první prohlídce mají vyměnit jen olej. ,pokud auto jezdí bez problémů.Tady jen pořád čtu dokola , tluče spodek . -výměna tyček-Lepí desky- neví si rady-
Do garančky mám ještě 10 měsíců ,ale mám 100chutí si vyměnit olej sám a na ně se normál vyprdnout. Někdo může naznčit ,že příjdu o záruku ,ale takhle jsem to udělal i s Picentem. a nebyl problém. Nebudu platit hříšné prachy vydřiduchům ,kteří neví jak by přišli k prachům.Když někdo dává takové záruky,tak očekávám odpovídající kvalitu. Sečtuli ceny garanček za 7 let ,tak i kdybych si ty tyčky vyměnil sám tak budu pořád v plusu.
Vesměs je tady taky psané ,že nechtějí některé závady uznat.takže co je to za záruku? Nejvíc mě pobavilo ,když po prodeji Picanta byla řádně vyplněná servisní knížka pro nového majitele.To auto nevidělo servis 6 let
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé