Faja píše:NEJHORŠÍ PROBLÉM JE ŽE PŘI TEPLOTÁCH POD NULOU A SNĚŽENÍ NAMRZÁ TA BŘEČKA POD STĚRAČI A STĚRAČE PŘIMRZNOU K OKNU, NO ČISTÝ HNUS!!!!!!! NEMÁM SLOV! A POCHYBUJI ZE KIA BUDE MÍT PRO TOTO ODPOVĚĎ!!!! JESTLI BUDE JEŠTĚ PÁR DNÍ SNĚŽIT TAK TO PRODÁVÁM A VŠEM TO ZNECHUTÍM!
Faja píše:jojo totéž, nová Ceed zakoupen 10/2010 doposud najeto 10000km. Umývám pouze v myčce a ručně, nicméně jakmile příjde déšť tak obě světla zamlženy, s**e mě to takže to pjdu reklamovat ikdyž je to služebák. Dále mě s**e že mi něco drnčí u spolujezdce, podle mne je to v bezp. pásu u polohování do výšky. Smrad ze spojky byl prvních pár km. Plyn OK.
NEJHORŠÍ PROBLÉM JE ŽE PŘI TEPLOTÁCH POD NULOU A SNĚŽENÍ NAMRZÁ TA BŘEČKA POD STĚRAČI A STĚRAČE PŘIMRZNOU K OKNU, NO ČISTÝ HNUS!!!!!!! NEMÁM SLOV! A POCHYBUJI ZE KIA BUDE MÍT PRO TOTO ODPOVĚĎ!!!! JESTLI BUDE JEŠTĚ PÁR DNÍ SNĚŽIT TAK TO PRODÁVÁM A VŠEM TO ZNECHUTÍM!
zdenyš píše:Ahoj všichni,
jsem čerstvý majitel eco cee´d - 1.4, 80 kw najeto 800 km. Zatím si zvykám a zajíždím, přešel jsem z nafty na benzín. Tak se uvidí jak se spotřebou a pod.
Tak všechny zdravím. zdenyš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé