Ceed cerstvy majitel

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Ceed cerstvy majitel

Příspěvekod souk69 » 03.12.2010 19:36

;) Při současných teplotách se nediv že namrzá břečka a na kterém autě nepřimrznou stěrače při 15 pod O tak to bych chtěl vidět- :lol:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod JonnY » 03.12.2010 21:58

Faja píše:NEJHORŠÍ PROBLÉM JE ŽE PŘI TEPLOTÁCH POD NULOU A SNĚŽENÍ NAMRZÁ TA BŘEČKA POD STĚRAČI A STĚRAČE PŘIMRZNOU K OKNU, NO ČISTÝ HNUS!!!!!!! NEMÁM SLOV! A POCHYBUJI ZE KIA BUDE MÍT PRO TOTO ODPOVĚĎ!!!! JESTLI BUDE JEŠTĚ PÁR DNÍ SNĚŽIT TAK TO PRODÁVÁM A VŠEM TO ZNECHUTÍM!

tak to som si u mna nejak nevsimol..
JonnY Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod olin » 03.12.2010 22:11

Stačí pustit odmlžení předního okna a vše přimrzlé je za pár okamžiků pryč ;)
Taky mi chvilku trvalo, než jsem se naučil používat všechny vychytávky. Jeden můj kamarád
říká: "Selžou-li všechny pokusy, přečti si návod!" Myslím, že na tom něco bude. :D
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 04.12.2010 10:21

přesně tak...stačí pustit ofuk skla a jde to všechno krásně dolů...vločky roztávají přímo na skle.
Podle mě je chyba mezi sedákem a volantem.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Ceed_BB » 12.12.2010 15:17

poradím ohladom tých svetiel ze sa zarosuju.mam moju ceedku ( ja ju volám v zenskom rode :-D:-D ) 9 mesiacov mne tiez zo zaciatku sa rosili svetlá potom prestali ,urobil som jednu vec otvoril kapotu odkrutil plastový krit na svetla tam kde sa vymienaju nahal som to dve hodinky otvorené tak a ptm som zatvoril a od vtedy to uz nerobí.Bolo mi povedane v servise KIA ze to koli tomu ze oni umyvali motor wapkou (zaujimava vyhovorka ale budis) mne toto pomohlo tak skuste :-) staci na 2-3 hodinky to nechat otvorene ale radsej tak ked auto stojí nie ked na nom pojdete :-) pekný den hoší :SK: :kia:
Kia Cee'd r.v.2010 FL 1.4 benzín RED | 2DIN LG GPS NAVI | Tomason TN1 , 8,5J , 225-40-R18 | Matador MP 47 Hectorra 3 225/40 R18 92Y | Kia Sorento r.v. 2005 2.5 diesel BLACK EX
Ceed_BB Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd (2010)
100000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 12.12.2010 15:24

@Ceed_BB
Já myslím,že tím to nebude...Mám už druhé světla na Ceedu..Ani jedny se nikdy nezamlžily zevnitř...A jezdím výhradně jen na wapku..Celé 3 roky..Problém bude někde jinde.. 8-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Flammer » 13.12.2010 18:14

ja ked som sa pytal predajcu ci mozem umyvat motor wapkou tak ma zahriakol ze v ziadnom pripade lebo ze niekde su otvorene konektory ci co ( elektrika a podobne ) a ze proste to mozem cele odpalit - ze maly jedneho take zakaznika co to spravil ( neviem typ auta ) a proste mu to tam spravilo neskutocne problemy , ale zas v lete ked som bol s jednym autom ( Fiat ) v servise na kontrolu pred dovolenkou tak mi mechanik umyval motor a ja som sa ho pytal ci sa to smie a on ze bezproblemov a to ho striekal detailne - kryt motora bol dole a proste pekne sa s tym pohral , takze ja teraz neviem co je pravda - ale ja osobne motor striekat nebudem - nestoji mi to za pripadne problemy .......
Flammer Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Mikalo » 14.12.2010 11:57

Faja píše:jojo totéž, nová Ceed zakoupen 10/2010 doposud najeto 10000km. Umývám pouze v myčce a ručně, nicméně jakmile příjde déšť tak obě světla zamlženy, s**e mě to takže to pjdu reklamovat ikdyž je to služebák. Dále mě s**e že mi něco drnčí u spolujezdce, podle mne je to v bezp. pásu u polohování do výšky. Smrad ze spojky byl prvních pár km. Plyn OK.
NEJHORŠÍ PROBLÉM JE ŽE PŘI TEPLOTÁCH POD NULOU A SNĚŽENÍ NAMRZÁ TA BŘEČKA POD STĚRAČI A STĚRAČE PŘIMRZNOU K OKNU, NO ČISTÝ HNUS!!!!!!! NEMÁM SLOV! A POCHYBUJI ZE KIA BUDE MÍT PRO TOTO ODPOVĚĎ!!!! JESTLI BUDE JEŠTĚ PÁR DNÍ SNĚŽIT TAK TO PRODÁVÁM A VŠEM TO ZNECHUTÍM!

Problém ze zamlžováním a drnčením jsem taky měl a asi po dvou měsícich se to ustálilo. V práci si stěrače zvednu a před barákem si ramena stěrače podložím gumou nebo korkovou zátkou od vína a nemám žádný problém s přilepením ke sklu. Nebo si kup auto s vyhřívaním předního skla.
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Alscan » 22.04.2011 16:22

Jako nový majitel (najeto necelých 6000) můžu říct že jsem auto moc nešetřil.
zastávám názor že čím víc si auto zvykne pak tím méně zlobí když je starší.

využívat celej otáčkoměr, počkat chvilku než se auto alespoň částečne dostane na provozní teplotu - pak není problém vytáčet motor. :twisted:
Kia ceed 1.4 CVVT stříbrná-metal
v provozu od 19.1.2011
Alscan Muž
Nováček

Příspěvekod zdenyš » 03.05.2011 10:56

Ahoj všichni,
jsem čerstvý majitel eco cee´d - 1.4, 80 kw najeto 800 km. Zatím si zvykám a zajíždím, přešel jsem z nafty na benzín. Tak se uvidí jak se spotřebou a pod.
Tak všechny zdravím. zdenyš
zdenyš Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod lebka75 » 03.05.2011 11:10

hmm dobrá volba, ještě starých dobrých 80 kw a ne těch jejich nových 66 :kia: :thu:
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod akstra » 06.05.2011 22:44

Takmer na deň presne po dvoch mesiacoch Kia ceed 1,6 CRDI 85 kW farba phenix silver výbava TX je doma. V pondelok dopravný inšpektorát a idem na to... :D :D :D
akstra Muž
Uživatel fóra

10. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2011)
23300 km @ 5.1 l/100km

Příspěvekod Aha » 08.05.2011 21:25

zdenyš píše:Ahoj všichni,
jsem čerstvý majitel eco cee´d - 1.4, 80 kw najeto 800 km. Zatím si zvykám a zajíždím, přešel jsem z nafty na benzín. Tak se uvidí jak se spotřebou a pod.
Tak všechny zdravím. zdenyš

Jestli se chceš tak sem dej foto :photo: ať můžem kouknout všichni co sis to vlastně koupil :yes: .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Ari » 10.05.2011 22:30

Tak jsem nahrál nějaké obrázky nového :kia: Ceed vozítka :D
Zatím spokojenost ;)
Moje garáž
Cee'd 1.6 CVVT
Ari Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2011)
42000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 11.05.2011 10:06

Jak jsi spokojeny s tim sestikvaltem? Co hlucnost na dalnici? Jake otacky? Diky za odpoved ;)
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed