Co na to říct

Ač chceme nebo ne,tak s Anonymm souhlasím..Jen k tomu řeknu pár vět..Např.ta spojka se dovezla přímo z továrny a ne z hlavního skladu v Německu,ale to neomlouvá ten čas,který se čekalo..
Nyní bych se nejdříve zastal dealerů,servisů apod.jelikož na určitých věcech nemají vinu..Dle informací,které se mi občas dostávají,je problém hlavně v

motors.cz coby importér..Ten totiž schvaluje každou reklamaci apod.Už padají i názory,že jistý pán,který přešel z Toyoty (nepamatuji si jméno ani pozici) není můž na správném místě..Ten pán,který byl před ním měl velkou zásluhu na zvednutí značky

a místo toho aby v tom pokračovali dále,tak to vedou ke stavu jako je u škodovky..Usínají na vavřínech a tvz.mastí si kapsy..Když vemete o kolik je euro níž než dřív a s cenami se vůbec nehýbalo,tak to jsou jednoduché počty..S nížením marží se přispívá k tomu,aby prodejce prodával a nějaké doplnky jsou pro něj zdržování..Také se v brzké době čekává,který dealer s končí se značkou
Další věc je ale znalost nejen prodejců,ale hlavně techniků,kteří by o autech měli vědět vše podstatné nebo k tomu mít podklady..Nevím jakým systémem jsou školení,ale rozhodně ne kvalitním,když vám nedokáží na spoustu věcí odpovědět.Ale i to má druhou stránku,příklad za všechny:u nového auta stále bliká airbag a neví se proč,technik volá do Prahy,že by o tom potřeboval technické data a ostatní s tím spojené.Odpověd,kterou dostal bych rád měl nahranou-
To je Váš problém.Vy jste to auto prodal,tak se starejte..Proto jsem dostal radu,která je pro všechny a asi jí bude třeba tvrdě dodržovat a to-
S každým problémem se otáčet nejen na dealera,ale hlavně na importéra!!!!
K radám ohledně blinkrů apod jak píše Anonym se těžko hledají slova.Já bych udělal jediné,zvedl telefon a s úsměvem zavolal na vyšší místa,jelikož si tohle k zákazníkovi nikdy nemůžou dovolit!!!Zároven,ale také doporučuji výběr servisu,který je ověřený a hlavně o značku mají zájem..příkladem majitel,který nehodí problém na hlavu podřízeného,ale sám se snaží vymyslet řešení a asi víte koho myslím
Jinak problémy jsou u každé značky,ale jak píše Vladislav,záleží na kusu,který kdo má a např.Anonym má smůlu (myslím že se na tom shodneme) největší z nás a můžem být rádi,že je tu ještě s námi..
Zajímalo by mě proč je u nás tak málo informací,menší výběr aj..a já pomalu přemýšlím o pár otázkách na Slovenskou adresu..