vladislav píše:@forrester
Můžu k tomu říct,že výměna brzdových destiček,brzdové kapaliny ani brzdových kotoučů nepomáhá....změnil jsem styl jízdy přestal sem dobrzdovat motorem ,ale nechávám to vše na brzdách..(lidově řečeno začal jsem jim dávat záhul)..čas ukáže jestli tento styl jízdy tomu trochu pomůže.....prozrad nám jakou diagnozu stanovil ten mechanik od Forda ;) ;) Můj názor je špatný materiál brzdových kotoučů..jakmile je auto venku a prší tak je zle...

no vyjadril sa ktomu,asi tak ze je chyba materialu kotuca, nakolko sa tam vytvara sklovina a platnicky nedoliehaju rovnomerne,a preto mam ryhy na kotuci od platniciek, videl to len tak zbezne,cez elektrony, od zajtra som v brne az do pondelka, tak to pojde do fordu na zdvihak,az v utorok ale len na obhliadku,pokial sa nevyjadri kmss, sahat do toho nebude.
ja mam hrdzave odtlacky od platniciek na prednych kotucoch a na zadnom mam ryhy a dost hlboke. tak uvidim dodam potom info.
a jedna perlicka na koniec" od hlavneho mechanika kia v nemenovanom servise, ze je to moja vina a ze to je "PREBRZDENE" a pre to to aj sucha aj hrdzavie, a na moju otazku co je to prebrzdene. ze som s tym musel urcite jazdit na okruhu, takze no comment
@ papra ja som tiez rozmyslal, ze im to tam dotiahnem na odtahovke, ale teraz na posledy, som im tam nechal stat auto na dvore celu noc, a ked som sa na to pytal ci to suchalo, tak mi bolo povedane ze trochu, a pri tom sa ma tam clovek co ma firmu oproti predajne, pytal ze ci mam bloknute kola, ze to suchalo jak svina,
takze mi z toho vychadza, ze priznat nechcu nic, len aby mali menej starosti...
este pridavam foto zadneho kotuca , ale sry za kaviltu, dochadzalo mi miesto v pameti tak je to len male a mobilom,ale neskor nafotim ked budem mat cas