Ved to su jednoduche počty. Zisti si v poistovni alebo na internete za kolko ti poistia auto. A porovnaj kolko preplatis na poistke.
Ak mas dobre bonusy za predchadzajuce poistenie, tak to moze byt dost. Ak nie tak to bude zanedbatelne.
mrtvy.kenny píše:tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.
cena nakonec poskocila jeste o 11.000 vic dik laku, kobecerkum, lekarnicce a kia asistenci, ale on ten lak samotny ma cenikovou cenu 12.000, tak to neberte..
marketingovy rohlik = zminena sleva 50% na lak, klima zdarma (skladovy vuz), 25.000 akcni sleva, na objednavce to dela slevu 56.000,-
borin7 píše:mrtvy.kenny píše:tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.
cena nakonec poskocila jeste o 11.000 vic dik laku, kobecerkum, lekarnicce a kia asistenci, ale on ten lak samotny ma cenikovou cenu 12.000, tak to neberte..
marketingovy rohlik = zminena sleva 50% na lak, klima zdarma (skladovy vuz), 25.000 akcni sleva, na objednavce to dela slevu 56.000,-
No ja jsem za lekarnicku,koberecky,kia assistent neplatil nic.Myslim,ze za to se ani nema platit!
borin7 píše:mrtvy.kenny píše:tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.
No ja jsem za lekarnicku,koberecky,kia assistent neplatil nic.Myslim,ze za to se ani nema platit!
LUKY-007 píše:mate niekto skusenost so sucasnou akciou na stvrtinky v KIA ?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé