Jakou leasingovou či úvěrovou společnost?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: potencionalni kupec noveho ceedu: leasing?

Příspěvekod Blackhawk » 13.05.2010 12:07

Ved to su jednoduche počty. Zisti si v poistovni alebo na internete za kolko ti poistia auto. A porovnaj kolko preplatis na poistke.
Ak mas dobre bonusy za predchadzajuce poistenie, tak to moze byt dost. Ak nie tak to bude zanedbatelne.
Pro_ceed black pearl
Blackhawk Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2009)
23000 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod M@cic » 13.05.2010 14:49

Doufám, že už to není offtopic.... :oops:

K leasingu s 0 mám jeden poznatek, také jsem řešil KIA Leasing / Uni Credit / s 0 navýšením ale mě na tom vadila možnost pouze jednoho havarijního úpjištění a to s 10ti % spoluúčastí, a díky tomu, že jsem na minulém autě měl 1% spoluúčast a aniž bych to zavinil se mi 2x zaplatila nechtěl jsem o 10% spoluúčasti ani slyšet, jinak co jsem dotal nabídku tak tam bylo rpsn kolem 1% což je hodně slušná nabídka....
Ať Vám to jezdí!

Kia Ceed MY 2010 1,6 Crdi Comfort + Červená infra
M@cic Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
1111 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod mrtvy.kenny » 22.05.2010 17:58

tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.
cena nakonec poskocila jeste o 11.000 vic dik laku, kobecerkum, lekarnicce a kia asistenci, ale on ten lak samotny ma cenikovou cenu 12.000, tak to neberte..
marketingovy rohlik = zminena sleva 50% na lak, klima zdarma (skladovy vuz), 25.000 akcni sleva, na objednavce to dela slevu 56.000,-
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod titanus » 22.05.2010 18:08

tak teda gratuljem :thu: a ked nie leasing ako si ho platil?uver?

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod borin7 » 24.05.2010 16:00

mrtvy.kenny píše:tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.
cena nakonec poskocila jeste o 11.000 vic dik laku, kobecerkum, lekarnicce a kia asistenci, ale on ten lak samotny ma cenikovou cenu 12.000, tak to neberte..
marketingovy rohlik = zminena sleva 50% na lak, klima zdarma (skladovy vuz), 25.000 akcni sleva, na objednavce to dela slevu 56.000,-

No ja jsem za lekarnicku,koberecky,kia assistent neplatil nic.Myslim,ze za to se ani nema platit!
borin7 Muž
Uživatel fóra

Re: Jakou leasingovou či úvěrovou společnost?

Příspěvekod stenley » 25.05.2010 11:50

to bude najskor asi az buduci rok alebo vobec :)
stenley Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2011)
167000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod AH_Litomysl » 27.05.2010 09:56

borin7 píše:
mrtvy.kenny píše:tak nakonec bez leasingu a dik opilosti maketingovym rohlikem velmi spokojeni a tak to ma asi byt.

No ja jsem za lekarnicku,koberecky,kia assistent neplatil nic.Myslim,ze za to se ani nema platit!

Lékárničku ( ten paket) fakturuje KIA dealerům a koberce platí dealer také, takže nevidím problém v tom, proč by to nemohl platit zákazník. Kia asistence se samozřejmě neplatí.
AH_Litomysl Neuvedeno
Kia prodejce
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod myszak » 09.08.2010 21:21

ČSOB úvěr (ne leasing) s HAV+POV Uniqua (nebylo možno si sjednat indivindi):
50% akontace, 60 splátek bez navýšení.
Páč miluju návody :help: pročetl jsem i všeobecné podmínky, kde je mj. i možnost pojištění po roce změnit (tohle je zřejmě nějaká jejich flotila, takže bez bonusu :? ).
Čili to optické "0% navýšení" se sice snaží kompenzovat skrz pojištění dražší, než bych si sehnal sám, ale pořád to vychází vůči konkurenčním "50%+60měs" nejlíp. Po roce mám rozhodně v úmyslu pojištění "zlepšit", uvidíme, co oni na to.
pro cee'd MY2010 1.6 CRDi
myszak Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2010)
10000 km @ 5.6 l/100km

Příspěvekod mrtvy.kenny » 28.10.2010 12:53

borin7 píše:

ja mam teda na fakture "doprava auta vcetne kia asistence". takze jsem to ne uplne korektne napsal.

kazdopadne ano, podle me kazdy prodejce muze dle sveho uvazeni veci nechat zakaznika zaplatit, nebo mu to da zdarma, podle toho, jak moc se zakaznik krouti a tvari..
ja se moc nekroutil, takze dopravne, koberce a lekarnicku jsem si cvakl.
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.10.2010 09:47

:kia: My si vzali 100 litrů na 6 měsíců Unicredit a pojištění je u Kooperativy. Splátka 18 000x6=108 000.V tom je zákonné a havarijní pojištění. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod LUKY-007 » 26.01.2013 14:20

mate niekto skusenost so sucasnou akciou na stvrtinky v KIA ?
< Everlasting Impression > < Room4More >
LUKY-007 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod nokia » 14.03.2013 20:17

Unicredit nejlepší... :) až na ty upomínky ;)
nokia Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod kendo1 » 14.03.2013 22:42

LUKY-007 píše:mate niekto skusenost so sucasnou akciou na stvrtinky v KIA ?

sice nemam skusenosti s kupou auta na stvrtinky ale zato ho mam na tretinky. auto som bral min roku v lete, vsetky papiere ma cakali na predajni v den vyzdvihnutia auta, zaplatil som na mieste prvu tretinku z ceny vozidla a auto oblo moje. dali mi i papier kde je splatkovy kalendar kedy mam zaplatit dalsiu tretinku a aj tu poslednu, ako aj kedy mam platit poisku zakonnu s havarijnou, plus dokedy mam zaplatit 1% manipulacny poplatok za leasing.
leasing je od CSOB, poistky su od Allianzu. nevyhoda je v tom ze poistky dokopy na rok vyjdu cca 500e a neda sa pri leasingu uplatnit bonus za predchadzajuce roky bez skodoveho priebehu :thd:
cee´d 1,4 EX+ white cassa LPG
kendo1 Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2012)
10101 km @ 6.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion