Vyhrievanie spätných zrkadiel

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Vyhrievanie spätných zrkadiel

Příspěvekod LUBOBUBO » 06.10.2010 22:18

Ako Vám funguje vyhrievanie zrkadielok? Ak tam je (čo by podľa výbavy EX malo byť), tak sa mi zdá, že je to omnoho slabšie, ako pri ceede. Pršalo, zrkadlá boli mokré. Po zapnutí vyhrievania voda mizla veľmi pomaly, až mám pochybnosti, či to tam vôbec je :? . Chýba mi aj symbol vyhrievania na skle zrkadla. Na väčšine áut, ktoré majú vyhrievanie som tento symbol videl. :kia: :SK:
LUBOBUBO Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
62500 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vyhrievanie spätných zrkadiel

Příspěvekod Neumi » 07.10.2010 07:49

Tak ma napada len jedno, skus prilozit ruku ci budes citit nejaky rozdiel teplot.
Kia Pro_cee'd (2009)
20000 km @ 6.7 l/100km
Neumi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Patrik » 07.10.2010 15:11

mam tiez vybavu EX (plus paket Extra) a vyhrievanie spatnych zrkadiel tam je . Myslim ze od vybavy EX je to automaticky. Par-krat som to uz vyskusal a funguje to , sice nie tak rychlo a ucinne ako na predchadazujucom aute (fabia) . Navyse tu v ceede este vyhrieva aj zadne sklo ked pustis vyhrievanie spatnych zrkadiel , tiez to mohli oddelit.
Patrik Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia cee'd SW (2009)
21800 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod pavol » 07.10.2010 19:52

Vyhrievanie spätných zrkadiel používam teraz na jeseň každé ráno, za malú chvíľu, v podstate kým vycúvam z dvora,
sú zrkadlá suché, detto pri daždi, uschnú mi veľmi rýchlo. som s tým veľmi spokojný.
Pavol - pro_ceed, 60 000 km
pavol Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
60000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod slava » 08.10.2010 16:46

Vyhřívání všeho, kromě sedadel(kdo to máme, máme to zvlášť)je na jednom tlačítku. Takže, zpětné zrcátka, zadní okno i vyhřívání pod stěračema. Pokud je to všechno, nebo jen něco zamlžené, je to suché za pár vteřin, ale pokud je to mokré, tak to samozřejmě trvá o něco déle. Taky hodně záleží na vlhkosti vzduchu a případně i na rozdílu vlhkosti uvnitř a vně auta. Musím konstatovat, že s odmlžováním jsem vcelku velmi spokojen i když si v autě funím celkem dost :P .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod titanus » 08.10.2010 17:47

Offtopic :
mozno by nebola zla aj reakcia niekoho s VENGOU nakolko sme v teme VENGA ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tomík » 22.10.2010 08:47

zdar,
k tomu vyhřívání. Taky mi vadí, že jsou zrcátka a zadní okno společně-ale co se dá dělat. Jinak se mi zdá, že samotné vyhřívání je dost pomalé. U fábky to bylo raz-dva. Uvidím jak to bude reagovat až budou mrazíky.
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod milan79 » 22.10.2010 11:08

Ja som otestoval zatiaľ vyhrievanie len pri zarosenych zrkadlach a to bolo odrosnene velmi rychlo. Mokre som neskusal, ale vyhrievanie ako take funguje.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod monitor » 21.11.2010 23:48

Ja som s vyhrievaním zrkadiel aj zadného okna spokojný, už po pár sekundách je vidieť, že už to topí a odrosuje sa to. Som zvedavý ako to bude pri námraze.
Ceed 1,4 T-GDi A7 DCT GT-Line 2019 Blue Flame :SK:
monitor Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2011)
5000 km @ 5.5 l/100km

Zpět na Elektronika