Ako Vám funguje vyhrievanie zrkadielok? Ak tam je (čo by podľa výbavy EX malo byť), tak sa mi zdá, že je to omnoho slabšie, ako pri ceede. Pršalo, zrkadlá boli mokré. Po zapnutí vyhrievania voda mizla veľmi pomaly, až mám pochybnosti, či to tam vôbec je . Chýba mi aj symbol vyhrievania na skle zrkadla. Na väčšine áut, ktoré majú vyhrievanie som tento symbol videl.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
mam tiez vybavu EX (plus paket Extra) a vyhrievanie spatnych zrkadiel tam je . Myslim ze od vybavy EX je to automaticky. Par-krat som to uz vyskusal a funguje to , sice nie tak rychlo a ucinne ako na predchadazujucom aute (fabia) . Navyse tu v ceede este vyhrieva aj zadne sklo ked pustis vyhrievanie spatnych zrkadiel , tiez to mohli oddelit.
Vyhrievanie spätných zrkadiel používam teraz na jeseň každé ráno, za malú chvíľu, v podstate kým vycúvam z dvora, sú zrkadlá suché, detto pri daždi, uschnú mi veľmi rýchlo. som s tým veľmi spokojný.
Vyhřívání všeho, kromě sedadel(kdo to máme, máme to zvlášť)je na jednom tlačítku. Takže, zpětné zrcátka, zadní okno i vyhřívání pod stěračema. Pokud je to všechno, nebo jen něco zamlžené, je to suché za pár vteřin, ale pokud je to mokré, tak to samozřejmě trvá o něco déle. Taky hodně záleží na vlhkosti vzduchu a případně i na rozdílu vlhkosti uvnitř a vně auta. Musím konstatovat, že s odmlžováním jsem vcelku velmi spokojen i když si v autě funím celkem dost .
zdar, k tomu vyhřívání. Taky mi vadí, že jsou zrcátka a zadní okno společně-ale co se dá dělat. Jinak se mi zdá, že samotné vyhřívání je dost pomalé. U fábky to bylo raz-dva. Uvidím jak to bude reagovat až budou mrazíky. čus
Ja som otestoval zatiaľ vyhrievanie len pri zarosenych zrkadlach a to bolo odrosnene velmi rychlo. Mokre som neskusal, ale vyhrievanie ako take funguje.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
Ja som s vyhrievaním zrkadiel aj zadného okna spokojný, už po pár sekundách je vidieť, že už to topí a odrosuje sa to. Som zvedavý ako to bude pri námraze.