od Paul Atreides » 24.09.2010 15:52
Díky, ty drobnosti jsou otravný a i u vás je vidět, jací jsou v servisu lemplové. Místo aby bez jakýchkoli diskuzí vyměnili záslepky, tak počkají, až se sám ozvete.
Mně se CEED moc líbil, po FL se mi začal líbit i interiér a hlavně CEED před FL IMO příšerný displej a podsvícení, kdežto poFL verze vypadá pěkně.
O II jsem nejprve vyřadil, ale poté jsem zjistil, že o II v Eleganci s 1.2/1,4 TSI je úplně jiné auto než O II v nějaké holoverzi. Těsně předtím než jsem objednal CEEDa, jsme si skoro házel korunou - do limitu 450 000 bych se krásně vešel a ood Octavie mě odradily skutečně jen obavy z krádeže.
Megana GrandTour manželce neprošel, protože se mi nelíbil takový ten grafický displej a k Renaultům jsme neměl důvěru. Minulý čas používám, protože s Renaultem jsem nechtěl zažívat to, co teď s Kiou a příště se na předsudky vykašlu, v této třídě jsou asi veškerá auta podobné krámy, kde musíte mít štěstí na kus.
U nás by racionální volbou byla i30CW - prodejce mi ji nabídl za cca 350000 ve stejné výbavě jako mám Kiu a asi za 390000 jsme mohli mít diesel. i30 se ale ani jednomu z nás nelíbila.
Musím říct, že mě štve, že povaha prodejce se plne projevila už po zaplacení zálohy. Kdybych zálohu nezaplatil, objednal bych ten den raději Octavii.
Paní, která nám auto prodávala:
1) Byla skoro dotčená, že jsme auto chtěli objednat v sobotu.
2) Další sobotu při předání auta nebyla, protože má volno. Nemohla pochopit, že přes týden se k nim opravdu nedostanu. Zvláštní - když já předávám dílo za 400 0000+, čas na zákazníka si udělám kdykoli.
3) Při sepisování papírů si s někým hystericky povídala po telefonu - soukromý hovor. Když jsem ji upozornil, že klidně počkám, až si své věci dořeší a pak obchod dokončíme, řekla, že to je v pořádku.
4) Strašně se divila, že chci soukromé auto a nevyužiju odpočtu DPH. Ani po několikátém upozornění, že chci auto soukromé a mlela něco, že neví, jestli půjde zadat můj požadavek do systému AutoFinu. Už předtím bylo evidentní, že nezná takřka nic o nabízených finančních produktech.
5) Při sepisování smlouvy najednou začala zase ječet, že jí vychází jiná (dražší) pojistka, než tam byla původně a že s tím nic neudělá blablabla. Slevu ale nenabídla.
6) Systém Autofinu ji nepovoli zadání, protože pravděpdoobně dělali v autofinu upgrade systému. Její chování bylo zase hysterické a neprofesionální. Dokonce se i divila, že platím hned 70% apod.
Když to teď po sobě čtu, divím se, že jsem celou KIU neposlal už v této fázi do <autocenzura:)> i přes zaplacenou zálohu. Kdybych to auto nepotřeboval a nemyslel si, že CEED je slušné auto, určitě by to tento prodejce se svým skladovým vozem nevyhrál.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)