s bodom b) je holy fakt ale podla mna sa netyka preve tohoto problemu...
nikto z klubu neposkytne pawlowi skusobnu jazdu v jeho motorizacii

runis píše:No právě! Jenže i ta dálnice musí být rovná. Takže když jedu z Ostravy do Prahy, tak je půlka dálnice do kopce a z kopce a do kopce a z .... takže také nic moc. Možná ze Žiliny do Bratislavy je celkem po rovince, tak tam to možná smysl má, ale na D1 asi ne. Tak mi to tedy připadalo, když jsem po ní s tempomatem jel.
Slowrider píše:To bylo na dánici z Hradce Králové na Prahu, tam jsem zkoušel maximálku, tachometrově 255km/h, jinak celou dálnici jsem jel 190-220 km/h a pak z Hradce už do 120km/h a průměrná spotřeba dle PC 9,2l
peter562/12 píše:mam vengu 1,4 b najazdene mame uz cez 9600km pisal som v juni ked som isiel cez cele slovensko tak po dialnici 130km-hod. ukazovalo spotrebu od 6,9-7,1 lit.ale ziadne prudke zrychlovanie.niekto tu raz napisal ze usporit sa da aj ked pustim nohu z pedala. a znizi sa rychlost asi o 10km zo zaradenou rychlostou musim napisat ze uspora je znacna.je to pravda.na tie km co uz mame najazdene tak si dovolim aj ja napisat ze spotreba isla dole.a to ked ideme 50-60km-hod. spotreba je 4,6-4,8 litrov a ked jazdime 60-90km-hod.spotreba je 5,1-5,5 litrov a okolo 100km-hod 5,6-5,9 ale znacne vyuzivam dojazd ku krizovatke alebo dole z kopca alebo dobrzdovanie len zo zaradenou rychlostou.proste normalnou jazdou.no a ked na to dupnem a som f-1 tak spotreba vyskoci aj ku 9 litrom.
Slowrider píše:To bylo na dánici z Hradce Králové na Prahu, tam jsem zkoušel maximálku, tachometrově 255km/h, jinak celou dálnici jsem jel 190-220 km/h a pak z Hradce už do 120km/h a průměrná spotřeba dle PC 9,2l
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé