ky... resim ted docela orisek ohledne gumovych kobercu na zimu do auticka. Prolezl jsem furu shopu a pokazde ty koberce vypadaly jinak. O tom ze prodejci v CR prakticky zadne na webu nemaji a kdyz uz zajedu k nim tak dat 2 tisice za koberce se mi teda vazne nechce.
 ky... resim ted docela orisek ohledne gumovych kobercu na zimu do auticka. Prolezl jsem furu shopu a pokazde ty koberce vypadaly jinak. O tom ze prodejci v CR prakticky zadne na webu nemaji a kdyz uz zajedu k nim tak dat 2 tisice za koberce se mi teda vazne nechce.Nemate jiz nekdo nejaky pekny typ na gumove koberce?
Diky za jakekoliv info.
Edit BEDA: tema presunuto

. Já si je objednával dodatečně a u
  . Já si je objednával dodatečně a u  

Taky o nich uvažuju - zima se blíží a *bazén* pod nohama nechci mít.
  Taky o nich uvažuju - zima se blíží a *bazén* pod nohama nechci mít.  

To jsem měl asi štěstí, sedí jak zadek na nočník, jen tak jsem se zeptal u mého prodejce, jestli je mají, prohrabal věšák a řekl že jsou asi do 600,-Kč, cestou od placení a napsání  dokladu u skladníka, jsem potkal pana majitele , tak jsem si rýpnul, jinde to dávají jak dárek a já abych si to koupil, platil jsem ani ne  pětset, tak prej mi to vynahradí na servisu,
 To jsem měl asi štěstí, sedí jak zadek na nočník, jen tak jsem se zeptal u mého prodejce, jestli je mají, prohrabal věšák a řekl že jsou asi do 600,-Kč, cestou od placení a napsání  dokladu u skladníka, jsem potkal pana majitele , tak jsem si rýpnul, jinde to dávají jak dárek a já abych si to koupil, platil jsem ani ne  pětset, tak prej mi to vynahradí na servisu,   , až
 , až 

takto vypadají, mají i origo dírku na uchycení, pro spolujezdce je pouze hozený, nejsou lidi
 takto vypadají, mají i origo dírku na uchycení, pro spolujezdce je pouze hozený, nejsou lidi