Zdravim vsechny hrde ky... resim ted docela orisek ohledne gumovych kobercu na zimu do auticka. Prolezl jsem furu shopu a pokazde ty koberce vypadaly jinak. O tom ze prodejci v CR prakticky zadne na webu nemaji a kdyz uz zajedu k nim tak dat 2 tisice za koberce se mi teda vazne nechce.
Nemate jiz nekdo nejaky pekny typ na gumove koberce?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Popravde se toho trochu bojim protoze pro_ceed (patrne po FL) ma tesne pod sedackou ridice i spolujezdce zachytne hacky (z umely hmoty). Uridice jsou dva a u spolujezdce mam ten dojem ze jenom jeden. Uz jsem si takhle nabehnul s textilnima kobercema ktery maji tedy pouze jeden otvor na upevneni koberce ... Ono to u tech textilnich zase tak moc nevadi ale u tech gumovych uz by to byl asi problem. Nafotim ty hacky pro to uchyceni a dam je sem pro ilustraci a predstavu jak to tam je.
Diky vam za info ... Az nejaky splasim tak dam info a hodim nejaky foto... Vetsinou jsem vsude narazil jen na ilustracni obrazky a to nemam moc rad. Je to jako kupovat zajice v pytli.
To jsem měl asi štěstí, sedí jak zadek na nočník, jen tak jsem se zeptal u mého prodejce, jestli je mají, prohrabal věšák a řekl že jsou asi do 600,-Kč, cestou od placení a napsání dokladu u skladníka, jsem potkal pana majitele , tak jsem si rýpnul, jinde to dávají jak dárek a já abych si to koupil, platil jsem ani ne pětset, tak prej mi to vynahradí na servisu, , až takto vypadají, mají i origo dírku na uchycení, pro spolujezdce je pouze hozený, nejsou lidi
Naposledy upravil Stefi dne 14.09.2010 17:06, celkově upraveno 1
V pondělí jsem pořídil origo gumové koberečky za 1007 Kč a sedí parádně
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Chystám se si objednat gumové koberce s vyvýšeným okrajem, pravděpodobně z Ceed shopu, nicméně mám SW, tak se chci zeptat, zda je rozměr koberců ve ceedu SW stejný jako v normálním krátkém ceedu. Nevíte to někdo? Děkuji za radu.