svetlá KIA Ceed

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: svetlá KIA Ceed

Příspěvekod Stefi » 26.08.2010 15:54

:twisted: :roll: podpořím kolegu ve zbrani, že jim to sluší :roll: :thu: gallery/image_page.php?album_id=38&image_id=740 :kia: je :thu: , no ale Vlaďovo :kia: také.... :D :twisted:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrLa » 26.08.2010 16:51

Pánové to je hádek....ale já souhlasím se snikem. Bohužel je to tak.
LEDky nejsou homologované pro denní svícení a jsou místo parkovaček....jsou homologované alespoň jako parkovací světla? Jejich barva je poněkud žlutá. Z toho všeho usuzuji absenci klasické žárovky pro parkovací světla, kterou nahrazuje onen pásek LEDek.

Za další...někdo to furt cosi mele o Xenonové čočce? To je ta čočka jako z Xenonu? :lol: Xenon je vzácný plyn. Čočku lze z něj za normálních podmínek vytvořit těžko. Asi tím dotyčný myslel Xenonové světlomety. Nicméně, čočka je nejspíš ze skla nebo polymeru není xenonová a ani homologovaná pro Xenonové výbojky. Čočka je tam proto aby usměrňovala tok paprsků světla místo odrazu o parabolu, která je u klasicky konstruovaných světlometů. Vše je konstruováno a počítáno nejspíš pro klasickou žárovku s jinou vlnovou délkou než má světlo z xenonové výbojky. Lom světla je pak jiný a pouhých několik stupňů odchylky může na větší vzdálenost dělat ten rozdíl mezi oslněním a neoslněním protijedoucího.

Nezlobte se na mě, ale pokud ten světlomet není KOMPLETNĚ HOMOLOGOVÁN pro náš silniční provoz, tak bych ho na auto nedával. Při případné nehodě vás to může stát velmi mnoho a na STK to může způsobit značné problémy. Ale jak vidím nedají si říct a nedají si říct.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod vladislav » 26.08.2010 16:52

Slavo,
nevím jestli si dobře rozumíme,ale míry těch světel jsou stejné jak na Pro Ceeda tak i na Ceeda...U těch světel s diodama mě hodně zarazilo, jak tu psali klucí,že jim to 100% nesedí na nárazníku.. :thd: To už o něčem vypovídá...A to je jeden z důvodů proč bych si je asi nekoupil..
Druhý důvod je ta pojištovna jak tu bylo uvedeno..Při mé bouračce při problému s brzdama bylo měněno i jedno světlo..V servisu se jenom zeptal to je z Pro Ceeda já řekl ano..A problém u toho absolutně nebyl,že to nebylo jako originál z výroby..V tom případě s diodama bych ho asi viděl.. :( Pojištovny se dnes cukaj ve všem...

P.S...Dovolil jsem si půjčit fotku od Lubosse..Snad mi to promine.. ;) Ta škvíra okolo světla je hodně velká.. :thd: Co je to za firmu,že nedokáží ani pořádný rozměr??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod PetrLa » 26.08.2010 16:52

Stefi píše::twisted: :roll: podpořím kolegu ve zbrani, že jim to sluší :roll: :thu: gallery/image_page.php?album_id=38&image_id=740 :kia: je :thu: , no ale Vlaďovo :kia: také.... :D :twisted:

ty černé jsou krásné...fakt se mi líbí, ale mám stříbrné....a jen kvůli černé to předělávat nebudu :-D
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod PetrLa » 26.08.2010 16:56

vladislav píše:Slavo,
nevím jestli si dobře rozumíme,ale míry těch světel jsou stejné jak na Pro Ceeda tak i na Ceeda...U těch světel s diodama mě hodně zarazilo, jak tu psali klucí,že jim to 100% nesedí na nárazníku.. :thd: To už o něčem vypovídá...A to je jeden z důvodů proč bych si je asi nekoupil..
Druhý důvod je ta pojištovna jak tu bylo uvedeno..Při mé bouračce při problému s brzdama bylo měněno i jedno světlo..V servisu se jenom zeptal to je z Pro Ceeda já řekl ano..A problém u toho absolutně nebyl,že to nebylo jako originál z výroby..V tom případě s diodama bych ho asi viděl.. :( Pojištovny se dnes cukaj ve všem...

jj máš recht ...vyznají se daleko líp jak policajti....možná se mnou jeden člen nebude souhlasit, ale podle mě by měli policisti přitvrdit a víc se vyznat v technických věcech a jakmile tam uvidí modré světlo nebo jiný nesmysl, tak zkontrolovat a prověřit ..... A HLAVNĚ SE V TOM VYZNAT!!! To by hned ubylo "rádobytunnerů" a firem co s živí těmato "kurvítkama"
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod luboss » 26.08.2010 19:14

Svetla v noci vozovku osvetlia rozhodne kvalitnejšie (@snike: nie, neoslnuju)
Ta medzera medzi svetlami a naraznikom je cca o 1 mm vacsia ako u originalov (musim to lepsie nafotit)
"Xenonova čočka" nie je spravny vyraz... je to proste čočka. Nie len xenonove svetlomety maju čočku. Na svetlach je dokonca aj nalepka s upozornenim že HID xenon sady nie su dovolene.

Svetla su plne homologovane na prevadzku v celej EU

Led pasik služi len ako parkovacie svetlo ... nie je homologovany ako denne svietenie, na priamom slnku takmer nie je vidiet že by svietil
9.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
luboss Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 26.08.2010 20:09

díky za fotku a díky za info, ale mě zajímá, zda je ten led pásek homologovaný jako parkovací světla. Ale z tvé řeči jsem pochopil, že ano.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Tony » 27.08.2010 08:44

titanus píše:
Offtopic :
pozeram ze nam tam robil reklamu Tony :lol:

si piš ;)
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.08.2010 08:49

centralnifido píše:To snad jo ale musí to být vše homologované podle zákona a taky dnes už e pojišťovny tomu dost brání . A za další , kolik si myslíš že toto udělá lidí že kvůli světlům si navýší pojistku a bude lítat po pojišťovně ???

pokud nemáš dobrou spoluúčast a bude to tvoje chyba (havárka) tak stejně dostaneš prd ;) a pravda je že si to přičteš jako dodatečné vylepšení. jako já vestavěnou navigaci za 10 tisíc a pojistku to zvedlo jestli o 40kč ročně? :lol:
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.08.2010 08:50

slava píše:Nemyslel jsem vzhled(je jasné, že se každému líbí něco jiného)myslel jsem míry. Já mám z výroby Sportpaket a tam už byly černé, takže pokud je vyměním(sdiodama) a dodám pravou mlhovku, tak vypláznu za parádu kolem 10 000,-Kč. Musím si to dobře rozmyslet a nakonec - nic mně nežene, mám čas.

pravou mlhovku? ty jsi to někde o něco opřel?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod titanus » 27.08.2010 08:52

@Tony
pro-ceed ma funkcnu len lavu hmlovku, prava je len "odrazka" ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.08.2010 12:03

PetrLa píše:díky za fotku a díky za info, ale mě zajímá, zda je ten led pásek homologovaný jako parkovací světla. Ale z tvé řeči jsem pochopil, že ano.

ono to je kvůli toho že ty LED světla si jako denní svícení nechala patentovat Audi, tedy že všechno jiné nemůže být denní svícení (pokud to je zabudováno do hlavních světlometů) je to ovšem jen slovní hříčka. viz. např. insignia to má v světlometech a nemůže to mít jako denní svícení.
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.08.2010 12:04

titanus píše:@Tony
pro-ceed ma funkcnu len lavu hmlovku, prava je len "odrazka" ;)

aha já myslel že se bavíme o předku :D to vím to my bohužel taky...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod titanus » 27.08.2010 14:13

Offtopic :
ako kto Tony ako kto :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod centralnifido » 27.08.2010 20:24

Přední světla ať si každý dá jaký chce , když ho na technické nevyhodí / i když je pravda že technické jsou u nás jen pro smích / nebo nějaký uvědomělý policista mu nezabaví TP tak proč né . Stejné je to i se zatmavením oken - předních . A pokud taky někdo chce aby jeho auto vypadalo jako z cirkusu a technický paskvil tak je to taky jeho věc . Jinak fandím všem co si koupí co nejmenší obsah a základní výbavu , a pak si dají přední masku Xr a nebo to oplatují jako formuli a daji tam jiné ruzné *** . To jsou pak na silnici ti největší frajeři . Mají je taky rádi v nemocnicích . :tongue:
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér