Stefi píše::twisted:podpořím kolegu ve zbrani, že jim to sluší
![]()
gallery/image_page.php?album_id=38&image_id=740
je
, no ale Vlaďovo
také....
![]()
vladislav píše:Slavo,
nevím jestli si dobře rozumíme,ale míry těch světel jsou stejné jak na Pro Ceeda tak i na Ceeda...U těch světel s diodama mě hodně zarazilo, jak tu psali klucí,že jim to 100% nesedí na nárazníku..To už o něčem vypovídá...A to je jeden z důvodů proč bych si je asi nekoupil..
Druhý důvod je ta pojištovna jak tu bylo uvedeno..Při mé bouračce při problému s brzdama bylo měněno i jedno světlo..V servisu se jenom zeptal to je z Pro Ceeda já řekl ano..A problém u toho absolutně nebyl,že to nebylo jako originál z výroby..V tom případě s diodama bych ho asi viděl..Pojištovny se dnes cukaj ve všem...
titanus píše:
- Offtopic :
- pozeram ze nam tam robil reklamu Tony
centralnifido píše:To snad jo ale musí to být vše homologované podle zákona a taky dnes už e pojišťovny tomu dost brání . A za další , kolik si myslíš že toto udělá lidí že kvůli světlům si navýší pojistku a bude lítat po pojišťovně ???
slava píše:Nemyslel jsem vzhled(je jasné, že se každému líbí něco jiného)myslel jsem míry. Já mám z výroby Sportpaket a tam už byly černé, takže pokud je vyměním(sdiodama) a dodám pravou mlhovku, tak vypláznu za parádu kolem 10 000,-Kč. Musím si to dobře rozmyslet a nakonec - nic mně nežene, mám čas.
PetrLa píše:díky za fotku a díky za info, ale mě zajímá, zda je ten led pásek homologovaný jako parkovací světla. Ale z tvé řeči jsem pochopil, že ano.
titanus píše:@Tony
pro-ceed ma funkcnu len lavu hmlovku, prava je len "odrazka"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé