Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Radio

Příspěvekod snike » 06.08.2010 08:10

@Beda & titanus: ... to vám nejde funkce AF vypnout :?: ... já ji přes tlačítko SETUP a pak v nabídce AF ... vypnu ;)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod titanus » 06.08.2010 08:17

:lol: vypnut ide lenze obaja mame ten problem ze ju vypnut nemozme lebo pravidelne cestujeme cez rozne frekvencie radia, vtedy je AF potrebna ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 06.08.2010 15:41

titanus píše::lol: vypnut ide lenze obaja mame ten problem ze ju vypnut nemozme lebo pravidelne cestujeme cez rozne frekvencie radia, vtedy je AF potrebna ;)

tak to jste lidově řečeno v řiti :lol:
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod rehmen » 06.08.2010 22:33

Tony píše:
titanus píše::lol: vypnut ide lenze obaja mame ten problem ze ju vypnut nemozme lebo pravidelne cestujeme cez rozne frekvencie radia, vtedy je AF potrebna ;)

tak to jste lidově řečeno v řiti :lol:

Proč v řiti? To by byli, kdyby funkci AF neměli, protože by museli několikrát denně přelaďovat - takto si počkají pár vteřin, případně zmáčknou o tlačítko navíc ;)
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod titanus » 07.08.2010 10:21

@rehmen
:lol: :lol: :lol: odporucam si precita moje a Bedove prispevky vyssie a pochopis co tym Tony myslel ;)

titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod rehmen » 08.08.2010 09:52

titanus píše:@rehmen
:lol: :lol: :lol: odporucam si precita moje a Bedove prispevky vyssie a pochopis co tym Tony myslel ;)

já jsem to pochopil ;)
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Dettektorr » 10.08.2010 09:55

ohen10 píše:tiež sa podelím o svoje skúsenosti. Mám ceed po Fl a rádiom som mal jeden, resp 2 problémy.
1) nečítalo mi dobre jedno USB a vypisovalo error. vymenil som usb kľúč a druhý zatiaľ šlape v pohode bez komplikácií- len raz mi trošku zblbol ale potom znovu nič
2) špatne mi komunikuje rádio s telefónom cez BT. keď som ma SE k800i, fungovalo to bez chyby. Teraz mám nokiu E52 a blbne to jedna báseň. beriem to ako nekompatibilné. už som zmenil aj firmware na phone a nič... :cry:

inak rádio ide v pohode, žiadne problémy s tlačítkami...

má niekto iné skúsenosti s rádiom po FL?

Ahoj,
poraď mi prosím. Mám rovněž Cee'd po FL a radio s BT. Příchozí hovory jsou OK. Odchozí taky, ale vytáčení odchozích hovorů je naprd. Konkrétně u mě je to tak, že když si najdu číslo v seznamu na telefonu a dám ho vytočit tak BT si vezme hovor až po té, co příjemce hovor přijme (zveden sluchátko) do té doby to bT neregistruje. Tzn. vytáčení není slyšet přes BT, ale pouze v telefonu a to je naprd. Dělá ti to taky, nebo se ti z repráků ozívá i vytáčení?

Díky.
Dettektorr Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Dettektorr » 10.08.2010 09:57

rehmen píše:Mám c'eeda po FL a momentálně jsem zaznamenal jeden problém s přehráváním MP3 - už asi 3x se mi stalo, že se přehrávání zastavilo - šlo přehazovat skladby, ale nic se nepřehrávalo. Zkoušel jsem přepnout na rádio a zpět na MP3, ale nic. Pomohlo až vyndat + zandat USB disk. Nesetkal se s tím už někdo? Docela mě překvapilo, že to rádio nemá tlačítka "play" a "pause" :?

sice mam ceeda pred FL ale na volante mam tlacitko MUTE ktore je obdobou PAUSE lebo pocas trvania "ticha" sa hubda dalej neprehrava ale pokracuje od kedy bola prerusena....ale tvoj problem som ja osobne nikdy nezaznamenal :no:

Úplně stejnej problém. A ještě jedna věc. Radio už je jednou měněné v rámci záruky. Měnil jsem ho kvůli tomu, že při přehrávání FM mi nešel zvuk tak jak má. Celkový výkon absolutně ubohý a zadní repráky mrtvé. Oproti tomu USB a CD absolutně super a výkon jak kráva. Po výměněn asi 2 měsíce OK a teď zas to samý. Jednou se mi to podařilo vyřešit vytažením / zandáním pojistky , ale teď už ani to nepomáhá.

Jak se dělá tvrdý reset radia?
Dettektorr Neuvedeno
Nováček

Sklerotické rádio

Příspěvekod myszak » 15.08.2010 19:01

Mám FL ProCeeda, a zdá se mi, jako by orig. rádio zapomínalo uložené stanice - resp. vím určitě, že je zapomene, ale nedokážu najít souvislost, kdy to nastane. Neřešil to už někdo?
(v Hledání jsem fakt žádný výsledek nenašel)
pro cee'd MY2010 1.6 CRDi
myszak Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2010)
10000 km @ 5.6 l/100km

Příspěvekod ViperX » 19.08.2010 20:43

Hezký večer přeji. Včera jsem pořídil předváděčku Kia Ceed 1.6- Je tam radio ane neni tam vyvedene USB. Chci se jen zeptat zda se to neda nejak udelat a koupit aniz bych musel kupovatnove radio. Snad to neni takovy problem, jen me zajima za kolik a kde to sezenu . Byl bych moc rád kdyby to zde nekdo vedel
ViperX Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rehmen » 19.08.2010 21:57

ViperX píše:Hezký večer přeji. Včera jsem pořídil předváděčku Kia Ceed 1.6- Je tam radio ane neni tam vyvedene USB. Chci se jen zeptat zda se to neda nejak udelat a koupit aniz bych musel kupovatnove radio. Snad to neni takovy problem, jen me zajima za kolik a kde to sezenu . Byl bych moc rád kdyby to zde nekdo vedel

Cože???? USB mají snad všechny - dole mezi zásuvkou a koncovkou na zapalovač. To je pro mě překvápko
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod LUK&s » 28.08.2010 15:41

Mam stejnou otazku. Mam 1.4SW 2009 A+ takze to je radio bez USB a AUXu ale na na radiu tlacitku je CD/AUX.. tak bych se chtel zeptat tech co uz meli radio vyndane jestli jsou vsechny stejne jen ve vybave kde nejsou orig. konektory staci jenom vytahnout od radia kabely ?
sranda mosí byt :) cee´d eSWéé 1,4 5K Šedý KEMA activ +
LUK&s Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
32300 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod titanus » 28.08.2010 19:16

niekto dokonca pisal ze dokonca aj kabelaz je z radia vytiahnuta, stacilo zohnat panel z vstupmi a zapojit...bolo to asi este na starom fore skusim to pohladat....

EDIT. tak toto som nasiel, mozno pomoze: http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=35045#35045 hlavne prispevok od Jakuba

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

tlacitko "MODE" na volantu

Příspěvekod Evil.Kennevil » 28.08.2010 21:23

Ahoj, mame novou Kiu a mezi ovladacima tlacitkma na volantu je jedno s napisem "MODE" a je na pravy strane volantu pod "MUTE". Zatim jsem neprisel na zadnou jeho funkci. At ho mackam kratce nebo dlouze nedeje se vube nic. V manualu, kterej je jeste navic nemeckej, je na obrazcich v tomhle miste tlacitko s nejakym symbolem a melo by ovladat tempomat. Ten ja ale nemam (nebo o nem nevim ;-) )
Nevite nekdo jestli je to vubec k necemu? Nebo jestli je treba nejak programovatelny??
Evil.Kennevil Neuvedeno
Nováček

Kia cee'd SW (2008)
7400 km @ 5 l/100km

Re: tlacitko "MODE" na volantu

Příspěvekod titanus » 28.08.2010 21:33

MODE v starych verziach prepina medzi radiom, CD a MP3...ak nemas CD v radiou a pripojene MP3 tak asi fungovat nebude...myslim ze vo FL verzii to bude to iste

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika