titanus píše::lol: vypnut ide lenze obaja mame ten problem ze ju vypnut nemozme lebo pravidelne cestujeme cez rozne frekvencie radia, vtedy je AF potrebna
Tony píše:titanus píše::lol: vypnut ide lenze obaja mame ten problem ze ju vypnut nemozme lebo pravidelne cestujeme cez rozne frekvencie radia, vtedy je AF potrebna
tak to jste lidově řečeno v řiti
titanus píše:@rehmen
![]()
![]()
odporucam si precita moje a Bedove prispevky vyssie a pochopis co tym Tony myslel
ohen10 píše:tiež sa podelím o svoje skúsenosti. Mám ceed po Fl a rádiom som mal jeden, resp 2 problémy.
1) nečítalo mi dobre jedno USB a vypisovalo error. vymenil som usb kľúč a druhý zatiaľ šlape v pohode bez komplikácií- len raz mi trošku zblbol ale potom znovu nič
2) špatne mi komunikuje rádio s telefónom cez BT. keď som ma SE k800i, fungovalo to bez chyby. Teraz mám nokiu E52 a blbne to jedna báseň. beriem to ako nekompatibilné. už som zmenil aj firmware na phone a nič...![]()
inak rádio ide v pohode, žiadne problémy s tlačítkami...
má niekto iné skúsenosti s rádiom po FL?
rehmen píše:Mám c'eeda po FL a momentálně jsem zaznamenal jeden problém s přehráváním MP3 - už asi 3x se mi stalo, že se přehrávání zastavilo - šlo přehazovat skladby, ale nic se nepřehrávalo. Zkoušel jsem přepnout na rádio a zpět na MP3, ale nic. Pomohlo až vyndat + zandat USB disk. Nesetkal se s tím už někdo? Docela mě překvapilo, že to rádio nemá tlačítka "play" a "pause"
sice mam ceeda pred FL ale na volante mam tlacitko MUTE ktore je obdobou PAUSE lebo pocas trvania "ticha" sa hubda dalej neprehrava ale pokracuje od kedy bola prerusena....ale tvoj problem som ja osobne nikdy nezaznamenal
ViperX píše:Hezký večer přeji. Včera jsem pořídil předváděčku Kia Ceed 1.6- Je tam radio ane neni tam vyvedene USB. Chci se jen zeptat zda se to neda nejak udelat a koupit aniz bych musel kupovatnove radio. Snad to neni takovy problem, jen me zajima za kolik a kde to sezenu . Byl bych moc rád kdyby to zde nekdo vedel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé