snike píše:... já to spočítal na 27 aut ... v kempu 24 a pak tři se připojili během dne na cestě do Čejkovic.
@Jenda1: ... tak ti řeknu kamaráde ... že jsme ale dopadli![]()
![]()
![]()
... příští sraz asi manželky necháme doma![]()
![]()
Beda píše:Nalim2 píše:
Já myslím, že aut bylo 24 (už podle srazových medailí...chybí tam tuším ludek_f,(mohu se mýlit...)....
Pocet medaily pravdepodobne neodpovida poctu vsech ucastniku. V jeden okamzik jsem napocital az 27 aut, mezi ktere jsem pocital i ty odstavene pred bungalovem
Čambrla píše:To máš Vláďo tak: Když na Moravě odmítneš ochutnat vínko, tak se dopustíš těžkého hříchu a urazíš hostitele. Proto jsem se pro dobré jméno klubu obětoval, dokonce jsem nejezdil v koloně ani svým autem, jen aby si o nás nemyslel někdo něco zlého.
lada píše: ... Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech ...
Já bych s tebou trošku polemizoval. Ano, souhlasím, proč neudělat nějaké odpoledne s různými disciplínami kolem aut (např. jízda zručnosti jak píše luboss či titanus). Záleží na lidech, co chtějí, co navrhnou a s čím pomůžou při organizaci nebo alespoň při přípravě srazu. Taky jsi už určitě tady četl, že navrhuji určitou úpravu průběhu dalšího srazu. 6. sraz měl mít nosný program na výstavišti v KIA části. Tam jsme měli jet v koloně, být přímo v KIA stánku, a účastnit se oficiální české předváděčky sportage. Bohužel, ne naší vinou se neuskutečnilo, takže návštěvu autosalonu jsme nechali na individuálním posouzení. Kdo chtěl, tak si tam zajel. Ale určitě nemůžu souhlasit s tím ostatním, co jsi napsal. Na srazu bylo dostatek prostoru pro "nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech", jak píšeš. A lidi si auta okukovali, bavili se o nich, radili si. A to po celou dobu srazu. I při zahájení byl vyčleněn na "okukování" nějaký čas. Kdo se chtěl na něco podívat, zeptat se, podívat se, tak tu příležitost určitě měl. Ale nejsem si úplně jistý, jestli ty dvě degustace či sobotní večerní posezení byly ožíračkami. Toto hodnocení mě docela mrzí. A že to lidi fotili a těch fotek není málo? Pro někoho z dálky to třeba bylo atraktivní prostředí a něco takového zažili poprvé, tak se to fotilo. Navíc to byla společná akce a z návštěvy Lednice je taky spousta fotek. Přijeď na sraz a pomoz zorganizovat nějakou jeho část. Zatím nikdy nikomu nikdo v nějaké aktivitě nebránil, naopak, aktivita je velice vítaná. Škoda, že ses do přípravy 6. srazu nezapojil už nyní, když jsi to měl takový kousek. Tak jen takové mé zamyšlení, nic víc v tom nehledej.lada píše:Cus,tak ja se omlouvam,ze jsem nedorazil,ale celej vikend jsem kolem vas jezdil s masinkou.Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech.Tak se nezlobte,snad se polepsim.
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé