6. sraz KIA CLUB CZ/SK - průběh

Re: 6. sraz KIA CLUB CZ/SK - průběh

Příspěvekod slava » 08.06.2010 20:31

Příště sebou Cholagol. A jak proboha přišels na to, že to byl žlučník :?:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tomi_san » 08.06.2010 21:40

K tomu počtu áut na zraze to neviem presne ani ja, ale napríklad my s otcom sme boli len jedným autom. Predsa je to diaľka, tak sme boli na striedačku.
A mohli sme ešte brať kľudne ďalšieho, ale nikto nedal vedieť tam od nás z juhu Slovenska.
:CZ: :kia: :SK:
HYUNDAI ELANTRA XD 1.6i GLS
:twisted: ELA - RED DEVIL
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
3. místo (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Hyundai Elantra III (2002)
200000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Beda » 08.06.2010 21:47

cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Jenda1 » 08.06.2010 21:48

snike píše:... já to spočítal na 27 aut ... v kempu 24 a pak tři se připojili během dne na cestě do Čejkovic.

@Jenda1: ... tak ti řeknu kamaráde ... že jsme ale dopadli :shock: :shock: :shock:

snike.jpg
Jenda1.JPG

... příští sraz asi manželky necháme doma :lol: :lol: :lol:

Musíme to brát pozitivně máme krásné paroží :lol: :lol: :lol: Ti co ho mají neviditelné tak se nemají ani čím pochlubit :tongue:
Jenda1 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1)
13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1)
21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Rio III (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod lada » 08.06.2010 22:02

Cus,tak ja se omlouvam,ze jsem nedorazil,ale celej vikend jsem kolem vas jezdil s masinkou.Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech :? .Tak se nezlobte,snad se polepsim. ;) ;)
lada Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod bruczoun » 08.06.2010 22:15

Beda píše:
Nalim2 píše:
Já myslím, že aut bylo 24 (už podle srazových medailí...chybí tam tuším ludek_f,(mohu se mýlit... ;) )....

Pocet medaily pravdepodobne neodpovida poctu vsech ucastniku. V jeden okamzik jsem napocital az 27 aut, mezi ktere jsem pocital i ty odstavene pred bungalovem :idea:

Ja s Cambrlou jsme nechali sve priblizovadla pred bungalovem a vyuzili jsme transportni kapacity Slavova Pro_Ceedu. V Lednici na parkovisti jsem registroval cca 22 aut a pri rannim nastupu na rozcvicku asi 22. Tech 24 bych videl jako realny pocet
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 08.06.2010 22:18

Čambrla píše:To máš Vláďo tak: Když na Moravě odmítneš ochutnat vínko, tak se dopustíš těžkého hříchu a urazíš hostitele. Proto jsem se pro dobré jméno klubu obětoval, dokonce jsem nejezdil v koloně ani svým autem, jen aby si o nás nemyslel někdo něco zlého. :)

pry se jen SAM obetoval, pche... :shock: to jsem byl na tom zadnim sedadle ORG.vozu vzduch :angry:

:tongue:
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod luboss » 08.06.2010 22:43

lada píše: ... Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech ...

Každému sa páči niečo iné, ale taky zraz si predstavujem presne ako piše lada. Dajme tomu večer si posedieť v dakej krčmičke pri pivku a pod., ale hlavny program by mohol byt zamerany viac na motorizmus :thu:
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod titanus » 08.06.2010 23:24

tu musim suhlasit...minimalne jedno doobedie by sa malo venovat cisto autickam...sutaze zrucnosti pri parkovani, slalom, sprinty atd....sice najst danu lokalitu aj s takoutu plochou je trochu problem no za namahu by to podla mna stalo a myslim si (luboss a lada su toho dokazom) ze by to mozno pritiahlo viac clenov :yes: ale kulturu by som uplne neskrtal! rad si pozriem okolnu prirodu a pamiatky ale idem hlavne na :kia: zraz a tak chcem nieco aj z tohto sudka ;)

napriklad mogul safety cup kolko prilakal clenov a to nebol ani ziadny iny program a jednalo sa len o jednodenu akciu :!:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 09.06.2010 06:07

lada píše:Cus,tak ja se omlouvam,ze jsem nedorazil,ale celej vikend jsem kolem vas jezdil s masinkou.Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech :? .Tak se nezlobte,snad se polepsim. ;) ;)
Já bych s tebou trošku polemizoval. Ano, souhlasím, proč neudělat nějaké odpoledne s různými disciplínami kolem aut (např. jízda zručnosti jak píše luboss či titanus). Záleží na lidech, co chtějí, co navrhnou a s čím pomůžou při organizaci nebo alespoň při přípravě srazu. Taky jsi už určitě tady četl, že navrhuji určitou úpravu průběhu dalšího srazu. 6. sraz měl mít nosný program na výstavišti v KIA části. Tam jsme měli jet v koloně, být přímo v KIA stánku, a účastnit se oficiální české předváděčky sportage. Bohužel, ne naší vinou se neuskutečnilo, takže návštěvu autosalonu jsme nechali na individuálním posouzení. Kdo chtěl, tak si tam zajel. Ale určitě nemůžu souhlasit s tím ostatním, co jsi napsal. Na srazu bylo dostatek prostoru pro "nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech", jak píšeš. A lidi si auta okukovali, bavili se o nich, radili si. A to po celou dobu srazu. I při zahájení byl vyčleněn na "okukování" nějaký čas. Kdo se chtěl na něco podívat, zeptat se, podívat se, tak tu příležitost určitě měl. Ale nejsem si úplně jistý, jestli ty dvě degustace či sobotní večerní posezení byly ožíračkami. Toto hodnocení mě docela mrzí. A že to lidi fotili a těch fotek není málo? Pro někoho z dálky to třeba bylo atraktivní prostředí a něco takového zažili poprvé, tak se to fotilo. Navíc to byla společná akce a z návštěvy Lednice je taky spousta fotek. Přijeď na sraz a pomoz zorganizovat nějakou jeho část. Zatím nikdy nikomu nikdo v nějaké aktivitě nebránil, naopak, aktivita je velice vítaná. Škoda, že ses do přípravy 6. srazu nezapojil už nyní, když jsi to měl takový kousek. Tak jen takové mé zamyšlení, nic víc v tom nehledej. ;) :)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 09.06.2010 06:52

Kdyz ono je strasne jednoduche rict, ze by chtel to ci ono ale postarat se o to je uz vec druha. Kazdy kdo srazy pripravuje vi o cem je rec a co to obnasi casu a starosti s tim aby to vse klaplo. To ze se jede na zamek nebo do sklipku je vec dohody jeste pred srazem zde na forum. Program se formuje od sameho zacatku a sve k tomu muze rict kazdy z nas. Kdo uz je v klubu delsi dobu jiste vi, ze treba prvni setkani byla prave o jizde zrucnosti ci sprintu. Dokonce jeden sraz byl venovan vyhradne jizde zrucnosti na MOGUL SAFETY CUP na autodromu v Sosnove. Na druhou stranu prevazna vetsina clenu ma rodiny a chce je brat sebou tak i program se snazime udelat tak aby vyhovoval i jim jak nasim zenam tak detem.
Pokud jde o jiste porovnani sil ci dovednosti tak zrovna planuji neco v tom duchu spolu s autosalonem Asas a Kiamotors CZ na Autodromu Most popripade na Polygonu Most takze tam se pak muze kazdy vyradit podle libosti.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod matysekul » 09.06.2010 12:28

Jen dodám,se sprinty,jízdami zručnosti a podobnými akcemi to taky není tak jednoduché. Při tomhle počtu lidí musíš mít na všechno povolení.A toto povolení většinou dostává spíš občanské sdružení,než parta nadšenců.Pokud by akce nebyla povolená a nedejbože se něco stalo,byl by to velký průšvih....
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Beda » 09.06.2010 13:21

Mimo to na vetsinu takovych akci se ti ani nevztahuje zadna z pojistek, takze v pripade havarie, nic od pojistovny nedostanes :oops: V pripade poskozeni vozu na nejakem tom letisti, by jsi pak musel tvrdit, ze se ti to stalo na normalni pozemni komunikaci atd. :| Proto na Mogul Safety Cupu se platilo pripojisteni zvlast :yes: Na velkych akcich za spravnou pripravu trate a bezpecnostnich opatreni zodpovida poradatel :!: v nasem pripade take existuje poradatel akce, ale nekdo po nem nemuze chtit, aby zodpovidal za to, jake letiste sehnal zdarma, jak pripravil nejaky slalom a jak se chovaji ostatni prihlizejici :huh: Aktualne se vetsina poradatelu spoleha na zodpovednost kazdeho naseho clena, ktery konkretni sraz navstivi, ze neprovede nic, cim by ohrozil sebe a ani ostatni :oops: Jestli se nepletu, tak uz jizda ve vetsi v kolone musi byt ohlasena a v nekterych pripadech musi mit snad i policejni doprovod :thd:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod lada » 09.06.2010 15:06

No ale me slo spis o to,ze kdyz jste se ptali co by se dalo na srazu delat a ja napsal svuj nazor tak jste se me vysmali a naznacovali neco o modelkach :thd: .Tak ted nevim na cem jsem asi to necham jak to je a basta.Ja v programu fakt nic o autech nenasel.A i me mrzi ze padl ten autosaloun,to byla moje 100% motivace dorazit.Ale nakonec to zhatil muj sef a ja musel do prace.No i tak s vama musim souhlasit,ze delat uzavrenou akci je narocne a pojisteni i na jediny den dost drahy.Ja snad budu chodit jen na autosalony a bude. ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
lada Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod mbiron » 09.06.2010 16:03

To je prave ten problem jak pises, pro nekoho je jen motivaci nejaka akce, navsteva treba autosalonu, ci tovarny v Ziline a klub je vlastne nezajima ale rada z nas to dela pro setkani s kazdym z vas. Je preci uzasne ze se setkaji lidi z cele republiky.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné