Elektrický osvěžovač vzduchu Ambicar

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Elektrický osvěžovač vzduchu Ambicar

Příspěvekod Jenda » 01.05.2010 16:39

Na přivítání jara s :kia: jsem byl dotazován několika účastníky, kde jsem zakoupil elektrický osvěžovač vzduchu do auta. Z toho důvodu sem dávám odkaz - kontakt na prodejce osvěžovače včetně náhradních tablet. Snad se bude hodit pro vícero z vás. ;) Viz:
http://www.autodoplnkyfro.cz/vUnE-c-396_514.html
Jenda Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Elektrický osvěžovač vzduchu Ambicar

Příspěvekod mbiron » 01.05.2010 17:25

Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu :?:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 01.05.2010 18:23

Offtopic :
mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu :?:
Já nechodil ani po autech, ani po lidech, ale skoro hodinu jsem měl strčenou hlavu do svého kufru a prodával jsem vlaječky, a prodával jsem vlaječky a prodával jsem vlaječky. Ani jsem si před odjezdem nestačil odskočit a když jsem si odskočil na půl minuty za stromeček na přehradě, tak jste všichni najednou byli pryč a vstup do tělesa hráze zamčený a na bouchání nikdo nereagoval. No a aby toho nebylo málo, tak po hodině čekání v restauraci na ohřátí blbé klobásky (první objednávku, časově nejméně náročnou na čas - salám s cibulí, neměli - už se u mě stává zvykem, že co objednám, to nemají) jsem už odmítnul jet i do elektrárny, protože by na nás, co jsme seděli u stolu, museli všichni čekat ještě dobrou půlhodinu. Takže jsem se se spoustou lidí ani neseznámil, následně ani nerozloučil, neviděl jsem auto žádného člena a nepoužil jsem ani své připravené ploutve a deštník, protože se ani ta přehrada neprotrhla. Víc pechovatější den jsem neměl hodně dlouho. :( :( Příští sraz kašlu na všechno a jako bruczoun vloni - vezmu flašku něčeho dobrého a budu chodit po lidech a bratřit se!!!!!!!! (Jen nesmí dojet zase Mates, aby to nedopadlo jako vloni. :lol: To jsem už pak ani toho bruczouna neviděl :lol: )
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod titanus » 01.05.2010 18:48

Offtopic :
@cambrla
tak tomu sa povie den blbec...no a co sa bruczouna a Matese tyka tak to mam este teraz pred ocami ako sa okolo mojho grilovania zbehla tlupa ludi a bruzcou zacal kruzit ako sup :lol: som zvedavy ako dopadnete tento rok...bojim sa ze pri takom pocte ludi to bude dost nakladne na flasky a vase pecene :lol:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Jenda » 01.05.2010 18:50

mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu :?:

Vůní je 5 druhů (Elegance, Ocean, Tropical, Red Fruits, Clear Mind), přijdou tam 2 tablety a můžeš je tím pádem různě kombinovat... Osvěžovač je funkční i s jednou tabletou, po zasunutí do zapalovače a otočení klíčku se rozsvítí letka (Kia nemá zásuvku 12V funkčí při vytaženém klíčku zapalování). Výhodou je funkčnost vůně pouze při odběru - jízdě a hlavně nic nevyteče a nerozleptá. Sám to mám v obou autech a nemohu si to vynachválit. ;) Odkaz na druhy tablet:
http://www.autodoplnkyfro.cz/nahradni-t ... 10471.html
Jenda Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod titanus » 01.05.2010 18:54

mna zial z akychkolvek osviezovacov a inych omamnych vyrobkov zacne boliet hlava :thd: nastastie nefajcim v aute sa neje takze este sem tam zatiahne novota :)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Jenda1 » 01.05.2010 22:58

titanus píše:mna zial z akychkolvek osviezovacov a inych omamnych vyrobkov zacne boliet hlava :thd: nastastie nefajcim v aute sa neje takze este sem tam zatiahne novota :)

Souhlasím s tebou to jsou jen chemické bolehlavy a když si chci dát cigárko tak si zastavím :yes:
Jenda1 Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1)
13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1)
21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Rio III (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod aiwak » 02.05.2010 10:25

Jenda píše:

Vůní je 5 druhů (Elegance, Ocean, Tropical, Red Fruits, Clear Mind), přijdou tam 2 tablety a můžeš je tím pádem různě kombinovat... Osvěžovač je funkční i s jednou tabletou, po zasunutí do zapalovače a otočení klíčku se rozsvítí letka (Kia nemá zásuvku 12V funkčí při vytaženém klíčku zapalování). Výhodou je funkčnost vůně pouze při odběru - jízdě a hlavně nic nevyteče a nerozleptá. Sám to mám v obou autech a nemohu si to vynachválit. ;) Odkaz na druhy tablet:

Vzhledem k tomu, že jsem byl jednen z těch, co ti to tak okukovali, tak jsem si to již také objednal. Mě se to líbilo a přišlo mi to jako dobré řešení.
Jen jsem se chtěl zeptat, jak dlouho ty nápně vydrží ?
aiwak Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Příspěvekod Jenda » 02.05.2010 10:43

@aiwak
Jak dlouho vydrží náplně? Cituji z PRO autodplňky:

V osvěžovači je prostor na dvě tablety, takže je možné vůně různě kombinovat. Jedna tableta vydrží přibližně 45 až 60 dní. Minimální spotřeba elektrické energie, pouze 2W.
Jenda Muž
KIA Family

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Nalim2 » 02.05.2010 11:09

aiwak píše:
Jenda píše:

... Odkaz na druhy tablet:

Vzhledem k tomu, že jsem byl jednen z těch, co ti to tak okukovali, tak jsem si to již také objednal. Mě se to líbilo a přišlo mi to jako dobré řešení.
Jen jsem se chtěl zeptat, jak dlouho ty nápně vydrží ?

I já jsem si to včera objednal, tak uvidíme. Díky za tip... :thu:
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 02.05.2010 16:32

Tak jsem to objednal pro pantatu jako darek tak uvidime jak bude spokojen a pak si to koupim i ja, no nekdo musi delat toho pokusneho kralika no ne? :D
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 02.05.2010 22:22

Jenda1 píše:
titanus píše:mna zial z akychkolvek osviezovacov a inych omamnych vyrobkov zacne boliet hlava :thd: nastastie nefajcim v aute sa neje takze este sem tam zatiahne novota :)

Souhlasím s tebou to jsou jen chemické bolehlavy a když si chci dát cigárko tak si zastavím :yes:

Mluvite mi oba z duse. Clovek dnes dycha, ji i pije chemie az dost a pridavat k tomu jeste tyhle chemicke vune. Dekuji, nemusim vsechno. :thd:
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion