http://www.autodoplnkyfro.cz/vUnE-c-396_514.html
Já nechodil ani po autech, ani po lidech, ale skoro hodinu jsem měl strčenou hlavu do svého kufru a prodával jsem vlaječky, a prodával jsem vlaječky a prodával jsem vlaječky. Ani jsem si před odjezdem nestačil odskočit a když jsem si odskočil na půl minuty za stromeček na přehradě, tak jste všichni najednou byli pryč a vstup do tělesa hráze zamčený a na bouchání nikdo nereagoval. No a aby toho nebylo málo, tak po hodině čekání v restauraci na ohřátí blbé klobásky (první objednávku, časově nejméně náročnou na čas - salám s cibulí, neměli - už se u mě stává zvykem, že co objednám, to nemají) jsem už odmítnul jet i do elektrárny, protože by na nás, co jsme seděli u stolu, museli všichni čekat ještě dobrou půlhodinu. Takže jsem se se spoustou lidí ani neseznámil, následně ani nerozloučil, neviděl jsem auto žádného člena a nepoužil jsem ani své připravené ploutve a deštník, protože se ani ta přehrada neprotrhla. Víc pechovatější den jsem neměl hodně dlouho.mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu
mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu
titanus píše:mna zial z akychkolvek osviezovacov a inych omamnych vyrobkov zacne boliet hlavanastastie nefajcim v aute sa neje takze este sem tam zatiahne novota
Jenda píše:mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu
Vůní je 5 druhů (Elegance, Ocean, Tropical, Red Fruits, Clear Mind), přijdou tam 2 tablety a můžeš je tím pádem různě kombinovat... Osvěžovač je funkční i s jednou tabletou, po zasunutí do zapalovače a otočení klíčku se rozsvítí letka (Kia nemá zásuvku 12V funkčí při vytaženém klíčku zapalování). Výhodou je funkčnost vůně pouze při odběru - jízdě a hlavně nic nevyteče a nerozleptá. Sám to mám v obou autech a nemohu si to vynachválit.Odkaz na druhy tablet:
http://www.autodoplnkyfro.cz/nahradni-t ... 10471.html
aiwak píše:Jenda píše:mbiron píše:Ani jsem si Honzo nevsiml, ze tam neco takoveho mas, no asi jsem nechodil po autech ale po lidech, priste se polepsim, doufam ze tech vuni je vice druhu
... Odkaz na druhy tablet:
http://www.autodoplnkyfro.cz/nahradni-t ... 10471.html
Vzhledem k tomu, že jsem byl jednen z těch, co ti to tak okukovali, tak jsem si to již také objednal. Mě se to líbilo a přišlo mi to jako dobré řešení.
Jen jsem se chtěl zeptat, jak dlouho ty nápně vydrží ?
Jenda1 píše:titanus píše:mna zial z akychkolvek osviezovacov a inych omamnych vyrobkov zacne boliet hlavanastastie nefajcim v aute sa neje takze este sem tam zatiahne novota
Souhlasím s tebou to jsou jen chemické bolehlavy a když si chci dát cigárko tak si zastavím
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé