@robertini
Auto bolo kupene ako opises "Auto je predvadzacka ale mam tam znamu ktora mi ho dohodila,a vie ako sa na tom aute jazdilo."
Na servis nemas pekneho slova "Servis kia to je tiez kapitola sama o sebe,ked clovek potrebuje nahradne vozidlo,nemame,teraz sa mi pokazilo pred sviatkami tak som cely vyteseni.Taky mechanici co su v servisoch bud su mantaci alebo hnilaci,lebo dobry mechanik si zalozi dielnu a robi sam na seba a nie niekde za 500eu v servise.Suciastky na skladoch nedrzia,tak my somari teraz musime cakat nez to objednaju."
Na auto nadavas tiez "Zdravim,takze moj nazor na kiu ceed je taky,ze by som si v zivote toto auto uz nekupil."
Celkovo ked to tak zhrniem, tak alebo ta tvoja znama je riadna mrcha

, nevraviac o tom ze nerozumiem tomu ak ti znama odporuci taku slusnu predvadzacku, tak ako to ze ti nevie zabezpecit aj slusny servis.

Vari salon a servis nie su u toho isteho predajcu? A ako to moze byt slusna predvadzacka ak sa ti to v jednom kuse sype.
Celkovo sa mi z tych prispevkov zda akoby si si nepamatal co si pisal v tom predchadzajucom.

Sorry, ale akosi v tych tvojich prispevkoch nenachadzam logiku.
Netvrdim, ze su Cee'dy bezporuchove, ale tie tvoje prispevky su nejake ... Pre mna nepochopitelne. Asi potrebujem k tomu podrobnejsie subtitles.