od Marek_Km » 05.06.2009 17:01
@mike72: jak víš, že ten první v koloně hledí na PP kvůli spotřebě. Já ji mám poměrně příznivou, ale to neznamená, že jezdím klobouka. Možná tak do a z práce, kde není velký provoz a kde já rozhodně nikoho nezdržuju a jinak jezdím poměrně svižně. Jinak chápu, že někdo má strach o body, ale to je důsledek systému. Pak někteří "pro jistotu" jedou dost pod limit a ještě k tomu tacho, takže pak je musí ostatní předjíždět. A taky se najdou zdržovači vymaštěnci, jako asi před měsícem, kdy jsem se vracel domů a dojel Astru combi, které blbly brzdovky, které sem tam blikaly, i když nebrzdil. Ještě k tomu jel v obci 40 a mimo 80. Přestože jsem nespěchal, tak jsem to vydržel asi 2 obce a po té další jsem ho hned začal na dlouhé a přehledné rovince předjíždět, bohužel na 4. Začal na to šlapat až jsem ho musel předjet asi něco přes 140 - idiota debilního, hned jsem ve zpětném vidět, že pak hned ubral, takže to bylo naschvál - ***, naštěstí v protisměru ještě pak dlouho nic nejelo, ale i tak. Pro příště ponaučení - dát trojku a vyrazit. Trochu jsem odbočil od tématu, prostě jsem chtěl říct, že přesto, že mi PP zobrazuje okamžitou spotřebu, tak nikoho nezdržuju. Pokud mě někdo předjede, tak sype dost nad limit.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)