| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
PetrLa píše:Souhlasím s fóliemi ..jsou super. Nemůžu si to vynachválit a pořád to vidím hned po parkovacím asistentovi jako jednu z nejlepších investic na autě.

slava píše:PetrLa píše:Souhlasím s fóliemi ..jsou super. Nemůžu si to vynachválit a pořád to vidím hned po parkovacím asistentovi jako jednu z nejlepších investic na autě.
A co elektrochromatické zpětné zrcátko s dešťovým senzorem?? To se Ti nelíbí?
Beky píše:Ja mám zatmavené okná z výroby predtým som mal na Fábií fólie a tie sa mi zdali byť lepšie.

PetrLa píše:slava píše:PetrLa píše:Souhlasím s fóliemi ..jsou super. Nemůžu si to vynachválit a pořád to vidím hned po parkovacím asistentovi jako jednu z nejlepších investic na autě.
A co elektrochromatické zpětné zrcátko s dešťovým senzorem?? To se Ti nelíbí?
Asi jsem nepochopil jak jsi to myslel, takže:
1) myslel-li jsi to vážně, tak ne nelíbí....to je krávovina, kterou díky fóliím nepotřebuju a dešťový senzor mám v oku.
2) pokud jsi to myslel ironicky, tak můžu říct pouze jedno "kdo nezkusil, tak neví". Až budeš jezdit opravdu hodně a ne jen trckat vlakem, tak zjistíš, že spálený ksicht a ruce v létě od slunka nejsou nic příjemného. A fólie na zadním okně perfektně brání proti oslnění.
PS:rulezz

vladislav píše:Folie jsou opravdu super...Pokud je dané rozumné zatmavení tak jde vidět skrz ně bez problémů...Auto se v létě tolik nepřehřívá..A jak píše PetrLa v noci pomáhají proti oslnění..Mám je na prvním autě co mám..Pokud si budu kupovat další tak ty folie tam znovu dám..

já se přidámslava píše:Já fólie nemám, mám zatmavení z výroby a všecko si s Vámi vyřídím na srazu, aby jste věděli.![]()
![]()

Stefi píše::shock: nevím, ale nějaké přehřívání ve svém pro_cee´du necítím, my to máme trochu tmavší odtín jak u klasiky aspoň zadek a boční zadní okna již z výroby, jinak to nejsou až tak závratné sumy, tonovaná izotermická okna byla u Lvů, na objednávku a nebo v nejvyšším stupni výbavy, pokud se nepletuimro-magi, niekedy som laškoval s pokovením, tomu verím viac ako foliám

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé