Radoo píše:Zeptám se těch, co už měli pojistnou událost z havarijního, jak se to řeší ?
Nahlásím to k pojišťovně, oni mě pošlou do drahého sml. servisu, tam to opraví, dostanu fakturu a všechny patřičné dokumenty dám na pojišťovnu.
Pak to posuzuje likvidátor a co pak, když to neuzná a já jsem kvůli pojišťovně to dal zbytečně do jejich drahého sml. servisu ?
Dá se z nich dostat dopředu, jestli to uznaj jako poj, událost a bez řečí zaplatí ?
imro-magi píše:Radoo - kto chytí koho ? ( akože policajti vandala/zlodeja ?! )
Nechcem byť morbídny, ale naša polícia má od CSI veeeelmi ďaleko ( tuším , že aj tá americká ozajstná od tej americkej filmovej).
Ak si ho nechytíš sám, tak máš smolu. A ak ho chytíš - obvinia ťa z obmedzovania osobnej slobody, alebo nejakej inej "blbosti" a on sa ti bude rehotať do ksichtu.
Jody píše:Ahojte,
já si jdu konečně převzít vůz v pondělí, takže jsem dnes řešil pojistky. Dostal jsem nabídku od Kooperativy. Pojištění zákonné a havarijní, 10% spoluúčast, za cenu 13248,-Kč. Zde bez pojištění čelního skla, ale příplatek za alu 17", snížení za alarm, imobilizér, pískování skel. Když si nenechám pojistit vůz proti krádeži,pak je cena 10683,-Kč. Takže do pátku mám co řešit.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé